dinsdag, augustus 31, 2004

You know what day it is

Tonight's episode: Naked
Jeff gets lucky...and naked!

Preview

The Wisdom of Jeff: "I am a prison for sperms. Those poor little tadpoles have been sentenced for life in Jeff Murdock’s groin. And let me tell you, that can be a pretty lonely place."

Opgelet, het uitzenduur is klaarblijkelijk veranderd. Deze avond begint het pas om 00:30.

Beluisterd:
Kings of Convenience - Riot on an empty street
Depeche Mode - Personal Jesus (L)

maandag, augustus 30, 2004

CR's Photo Blog - GhibliGezien:
#43 - Sen to Chihiro no kamikakushi
Beluisterd:
The Clash - Live @ Boston (08-09-82)
Drive-By Truckers - The Southern rock opera
Bjork ft. Kelis - Oceania (mp3)
Chicks On Speed - Glamour girl (L)

zaterdag, augustus 28, 2004

CR's Full Member Tour - Part 1

Om bij het begin te beginnen: de spreekwoordelijke Stairway to Heaven.Twee hoog zit ik, net onder het dak. In totaal zijn er 32 treden nodig om mijn kamer te bereiken. Tijdens de beklimming kunnen de bezoekers genieten van het uitzicht op mijn broer zijn kamer. Om enigzins wat plaats te besparen, loopt de trap immers door zijn kamer.

Dat dit niet altijd even praktisch is kunnen mijn broer en zijn vriendin bevestigen. Echt veel stukken bloot vlees ben ik echter nog niet tegengekomen bij mijn vele doortochten. Ik probeer sowieso altijd weg te kijken...mijn broer zijn blote achterste heeft soms zo'n effect op de mensen.Een eerste blik op mijn kamer en het behangpapier zal de meesten ongetwijfeld opvallen. In vroeger tijden had ik een wit klassiekachtig papier hangen maar vermits ik geen trapleuning heb, durfde dat na een tijd wel vuile plekken te vertonen op de plaatsen waar iedereen met zijn/haar hand steunde.

Halfweg mijn puberteit kwamen mijn ouders plots thuis met dit behangpapier. Ik weet niet of het de bedoeling was om mijn productiviteit in de hand te werken of iets anders maar het behangpapier bleek alleszins beter bestand tegen stevige bepotelingen.

Mensen die me willen feliciteren met mijn goeie smaak in strips moet ik teleurstellen. De poster van Methraton heb ik op een stripkwis, georganiseerd door Peet en enkele andere Poort-sympathisanten, gewonnen en ik vond hem mooi genoeg om hem op te hangen...there's nothing more to it.

Ik ben trouwens niet zo'n postermens. In het verleden hebben enkel een Braziliaans voetbalvlagje, een mini Bonzai-poster en 2 posters van The Levellers mijn muur gesierd en dat had eigenlijk meer te maken met esthetiek dan met een zware verafgoding. Misschien dat ik later nog eens overweeg een mooie filmposter te bestellen en in te kaderen (bij voorkeur een van Donnie Darko).

To be continued

Beluisterd:
Red Snapper - Making bones
Lambchop - Up with people (L)

vrijdag, augustus 27, 2004

CR's Full Member Tour - Preview

A small preview!
(7.50MB, Xvid)

Meer detail, woord en uitleg vanaf morgen in de reeks "CR's Full Member Tour". Stay tuned!

Beluisterd:
Ugly Casanova - Live @ Atlanta (04-07-02)
Blondie - Call me (L)

This sucks!

Zie onderstaande tekst.
Leve de muziekindustrie!

- - - - - - - - - -
Hello everyone, those of you who have not forgotten us even though it's been three very long years since we released anything, to which I am entirely to blame.

This hasn't been an easy year for us, it has been full of its trials, and making this record has not been the least of them. The relief I felt upon finishing it was indescribable, it felt as if a large iron fist had been lifted from my chest and lowered slightly to my lower abdomen, where it remains to this day.

Anyway, to those of you who are eagerly expecting our record, I am sorry to disappoint you but our label wants us to wait until January to release it. I know, this is abominable news, especially since we worked so hard all year to get it out in time. But there are three reasons they have for this – U2, No Doubt, and Eminem. All three are putting out records in October, and they don't want to have to dust ours under the rug. This happens in the industry sometimes. There are other reasons, such as we don't wash our hair and we need to take promo pictures.

We have truncated our tour plans for the fall only slightly, however. We still plan to tour the US and the UK, and even pre-release a single, if you really want us to. It will most likely be the title track of the LP and a couple other things. So in the end, it's only a couple months longer and then hopefully all hell will break loose.

Bron: TrailOfDead.org

Beluisterd:
...And You Will Know Us By The Trail of Dead - Source tags & codes
Steve Winwood - Valerie (L)

donderdag, augustus 26, 2004

Let's put the spam in Gmail!

Zoals de meesten waarschijnlijk al weten heeft 's werelds meest geprezen search engine van de laatste jaren Google sinds kort het vuur aan de lont gestoken in de wereld van gratis mailservices. Met de aankondiging van hun Gmail hebben ze een ware hype ontketend onder de internetmeute waarvan het merendeel al jaren mort over de 2MB limiet van Hotmail.

Gmail accounts zijn niet enkel gegeerd door hun capaciteit van 1000MB maar ook vooral door het feit dat je niet zomaar aan eentje aan kan geraken. Er is ondertussen al een hele internet-elite gegroeid rond het gebeuren. Wanneer men later zal terugkijken op 2004 zal men 2 groepen kunnen onderscheiden: de have's en have not's van een Gmail account.

Als gerespecteerd Blogger beschik zelf al een tijdje over een eigen Gmail account en sinds gisteren blijk ik ook eindelijk over de mogelijkheid te beschikken om een Gmail account weg te geven. Omdat ik er momenteel slechts 1 mag weggeven en de vraag het aanbod ongetwijfeld zal overstijgen, heb ik besloten een klein wedstrijdje te houden.

Win een Gmail account!
Opdracht: Stuur een originele zelfverzonnen spammail naar ChildeRoland@gmail.com.
Periode: De wedstrijd loopt tot en met zondag 5 september (klokslag middernacht).
Prijs: In de week na 5 september zal de beste inzending gepubliceerd worden en de winnaar zijn eigen felbegeerde Gmail account ontvangen.

Good luck to all


Meer info over Gmail vind je hier.

Gezien:
#212 - Whale Rider
Beluisterd:
Humblebums - Humblebums
Camper Van Beethoven - Pictures of matchstick men (live) (L) (mp3)

De Oude Belgen

Anne Adam - Louis Marion - Virginie Kestens - Maria De Turck - Flavie Malfait - Bertha Claerbout - Victoire Ricaille - Angele van Meerbeke - Woinke Turck

Een kleine bloemlezing uit een van de populairste faits divers op onze Vlaamsche nieuwsredacties: de oudste Belg. Berichtgeving over de nieuwste oudste Belg gaat altijd als volgt:
1. Door het overlijden van (vorige oudste Belg) is (x) de nieuwe oudste Belg
2. (x) woont in (stad) en verkeert in (bijvoeglijk naamwoord) gezondheid
3. Dagelijks gaat/doet (x) de volgende dingen: (lijst van activiteiten)
4. (x) heeft (aantal) kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen
5. Volgens (x) is het geheim om zo oud te worden alcohol/tabak (schrappen wat niet past)

Deze week was het weer van dattum toen het recentste oudje het loodje legde. Recordhoudster blijft dus nog steeds Woinke Turck met haar 112 zomers en gelukkig maar. Zo een naam valt nog te onthouden als part-time kwisser.

Er is trouwens nog niemand die de "prestatie" van Woinke benaderd heeft en net al daarom vind ik zulke nieuwsfeiten overbodig. Er is toch ook niet continu een item over de titel van de jongste Belg? Waarom die fascinatie dan toch vraag ik me af? Respect voor de ouderen moet er zijn en uiteraard zullen ze wel genoeg te vertellen hebben over hun leven maar dat hebben "jongere" ouderen ook. En uiteindelijk is het toch maar een wedstrijdje "om het langst blijven ademen".

Lang leven is ook allemaal mooi en wel maar zoals Jacques Vermeire ooit plachtte te zeggen: "Het belangrijkste is dat we gezond zijn". En noem me bevooroordeeld maar zo zien ze er meestal niet uit. Het is me trouwens opgevallen dat de meesten die het nieuws halen korte tijd later het loodje leggen. Dus beste vrienden, moest ik ooit in aanmerking komen stop me dan ergens weg op een veilige plaats, buiten het bereik van micro's en camera's. Wie weet zal ik ooit de oudste bloggende eeuweling zijn. That'll be the day!

Beluisterd:
The Cure - Live @ Monterrey (16-06-93)
Pinback - Fortress (mp3)

Shockproof

Vorige week is een nieuw ideetje bij mij gerijpt voor deze blog. Om toch een iets persoonlijker touch te geven aan mijn site heb ik besloten het heilige der heiligen (pun intended voor de West-Vlamingen), zijnde mijn kamer, te fotograferen en met de nodige commentaar en anekdotes online te gooien.

Moest ik echter tussen het nemen en het online plaatsen van de foto's om eender welke reden opgeblazen worden, weet dan de foto's er nog steeds zullen zijn...althans, dat vermoed ik na het lezen van dit artikel.

Beluisterd:
Damien Rice - O
Freestylers - Push up (L)(video)

woensdag, augustus 25, 2004

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

BRUSSEL - Vanaf 1 september wordt een pintje op café duurder. Brouwerij Interbrew heeft de prijs van een vat bier verhoogd met 3,47 procent. De prijs van een pintje zal daardoor met vijf cent stijgen. De andere brouwerijen zullen die prijsstijging waarschijnlijk volgen.

Op 1 september verhoogt Interbrew de prijs van het vatenbier met 3,47 procent. Dat heeft tot gevolg dat de Belgische caféhouders vanaf die datum verplicht zullen zijn om hun verkoopprijzen aan te passen, zo meldt Federatie Ho.Re.Ca Vlaanderen vanmorgen in een persmededeling. Interbrew brengt onder meer de merken Jupiler en Stella Artois op de markt.

Op 1 oktober zal de brouwerijgroep ook de prijs van het flessenbier verhogen en traditiegetrouw zullen de overige brouwerijen, zoals Alken-Maes en Haecht, de marktleider hierin volgen, aldus Ho.Re.Ca Vlaanderen.

Het is al de tweede keer dit jaar dat een pint bier duurder wordt. In vergelijking met onze buurlanden blijft een Belgisch biertje wel goedkoop.

Bron: De Standaard

Beluisterd:
Brigitte Bardot & Serge Gainsbourg - Bonnie & Clyde
Murray Head - One night in Bangkok (L)

dinsdag, augustus 24, 2004

Your weekly Coupling reminder

Tonight's episode: Dressed

Preview

The Wisdom of Jeff:
"You know what’s great about skirts? When a woman’s wearing a skirt, you know, you know, that somewhere in that room, shifting all the time, there is the VAA: the Visual Access Angle. A clear line of sight back to base camp."

Vanavond op Canvas, 23u15

Beluisterd:
PJ Harvey - Uh huh her
They Might Be Giants - Birdhouse in your soul (L)

De Olympische gedachte...

Artikel over de "clean venue policy" op de Olympische Spelen in Athene:

"We have to protect official sponsors who have paid millions to make the Olympics happen. There will be cases of individual spectators being allowed in wearing a T-shirt bearing the logo of a rival sports brand but anyone who tries to practice ambush marketing will be removed."
...
"I don't see why, after all the money that Greek taxpayers will end up paying to host the games, McDonald's should dictate what I can eat in my own city."

Beluisterd:
Dresden Dolls - Dresden Dolls
The Early November - Room's too cold
Magnapop - Lay it down (L)
Metallica - Wherever I may roam (L)

maandag, augustus 23, 2004

De lichtpolitieBeluisterd:
Lisa Germano - Geek the girl
Camper Van Beethoven - Live @ Virginia Beach (30-08-2003)
Mano Negra - Out of time man (L)
Blur - To the end (L)

vrijdag, augustus 20, 2004

Miss Verstand

Miss verkiezingen, je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een Miss verkiezing van: Miss Aardbei, Miss Adventure, Miss Model, Miss Party, enzovoorts enzoverder. Moest ik op een iets uitgebreider vrouwelijke fanbase aanspraak kunnen maken, ik zou allerminst twijfelen om een Miss ChildeRoland verkiezing op poten te zetten.

Maar goed, deze week kwam ik tijdens het zappen uit bij een item over Miss Waregem Koerse (De Rode Loper, uw dagelijkse afspraak met de onbenulligste mensen uit het wereldje van de Vlaamse wannabe camerahuggers). Om te vermijden dat mensen niet zouden weten dat Waregem in West-Vlaanderen ligt, werden de klanken steevast op spraakgebrekkige "hot potato" wijze geuit. Zeg dus nooit Waregem Koerse tegen "Woorrehem Koese".

Om even te zeggen waarop het slaat, Miss "Woorrehem Koese" wordt verondersteld een ruiker bloemen te overhandigen aan de persoon die het best zijn 1pk'tje onder controle en tussen de benen houdt...niets meer, niets minder. Het was dan ook meer dan lachen toen gevraagd naar de eigenschappen van een goeie Miss "Woorrehem Koese" de tuttebelletjes keer op keer de woorden "spontaniteit" en "intelligentie" in de mond namen. Ze zijn toch zo naïef, meneer.

Gezien:
#117 - The Deer Hunter
#166 - Ying Xiong
Beluisterd:
Bart Davenport - Bart Davenport
TV on the Radio - Desperate youth, blood thirsty babes
Franz Ferdinand - Tell her tonight (Paul sings) (mp3)
Tool - Ænema (L)

* Vanaf september ga ik maandelijks mijn imdb top 250 aanpassen aan de nieuwe lijst op IMDB
** "Tell her tonight (Paul sings)" is de Duitse versie van de single "Tell her tonight" die normaal als extraatje op de single zou verschenen zijn. De groep heeft dan maar besloten het nummer gratis aan te bieden.

donderdag, augustus 19, 2004

Gezondheidstip

Omdat voorkomen beter is dan genezen: RSI.

Zelf ga ik het de komende dagen ook wat rustiger aandoen om mijn rechterpols en -arm wat te sparen (bal - voorzet - binnenkoppen). In de tussentijd plan ik nog wat films te bekijken uit mijn lijstje.

Gezien:
#97 - The Great Dictator
Beluisterd:
Tindersticks - Curtains
Smashing Pumpkins - 1979 (L)

woensdag, augustus 18, 2004

10 Om Te Zien

Zaterdag 4 september
TV on the Radio (info)

Maandag 27 september
Lightning Bolt (info)

Woensdag 29 september
Dresden Dolls (info)

Donderdag 30 september
50 Foot Wave (info)

Vrijdag 1 oktober:
Fennesz (info)

Zondag 3 oktober
Sufjan Stevens (info)

Zaterdag 16 oktober
Tom Helsen (info)

Andere interessante dingen op de AB agenda:
Raymond Van Het Groenewoud (15 Euro)
Medeski, Martin & Wood (18 Euro)
Sophia (21 Euro)

Beluisterd:
Sonic Youth - Sonic nurse
Dead or Alive - You spin me round (like a record) (L)

dinsdag, augustus 17, 2004

Hi-fucking-larious

Deze morgen in de brievenbus:

"Geachte klant,

Internet wordt meer en meer een noodzakelijk communicatiemiddel. We zijn er ons dan ook van bewust hoe vervelend het voor u is als deze diensten voor een onbepaalde tijd onderbroken worden. Staat u ons daarom toe om in de eerste plaats onze verontschuldigingen aan te bieden voor het geleden ongemak.
Om zo snel mogelijk de breedbandservice van Telenet terug te garanderen, sturen we u via de post een nieuwe modemvoeding. Zo kan u snel terug op het Net."

Ter aanvulling:
Obsessed> sweet sweet internettttt
ChildeRoland> you bet
Obsessed> 6 dagen sober
ChildeRoland> ook transfo kapot?
Obsessed> erm ja
Obsessed> 'ook'?
ChildeRoland> http://users.pandora.be/ChildeRoland/pics/bitch.jpg
Obsessed> rofl
Obsessed> van mij zag je er wel niets aan
Obsessed> ik heb vandaag nog maar net met de post nieuwe
ChildeRoland> ik ook

Beluisterd:
Ian Brown - Music of the spheres
The Doors - In concert
Neil Young - After the gold rush
Michel Sardou - Le lac du Connemara (L)
Elliott Smith - Rose parade (L)
Guns 'n' Roses - You could be mine (L)

vrijdag, augustus 13, 2004

Life's a bitch and then you're offline...

Na 6 jaar trouwe dienst brandt de transfo van mijn modem door (maandagavond) en dit net nu ik komende maandag mijn eindwerk moet binnengeven. Op een ogenblik dat ik dan even bij een vriend op internet kan, ligt de webmail plat van Telenet. Sommige mensen zijn voor het geluk geboren en ik hoop dat ik er ooit in eentje mag reïncarneren.

De nieuwe transfo ging opgestuurd worden met de post maar aangezien ik nog niets ontvangen heb, heb ik vandaag zelf maar het heft en het stuurwiel in handen genomen en ben naar de Telenet Headquarters gereden. Zelfs als deze transfo geen 6 jaar meegaat, heb ik er binnen een paar dagen alleszins eentje in reserve. Result!

In de tussentijd is mijn snooker review online gegooid bij Gamesplanet. Geïnteresseerden kunnen hem hier lezen. Niet-geïnteresseerden moeten oppassen dat ze niet op deze link klikken.

En om af te sluiten nog een klein raadseltje voor de mensen die ik de voorbije week nog niet heb gezien: 1,2,3, rikketikketik, rarara, wie ben ekik?

*edit* Here's the bitch btw!

Beluisterd:
Jimmy Eat World - Bleed American
Weezer - Pinkerton
Sophia - People are like seasons
Guns 'n' Roses - Appetite for destruction
Nick Cave & the Bad Seeds - God's hotel (L)
Ash - Sometimes (L)
Derek & the Dominos - Layla (L)
Einsturzende Neubauten - Redukt (L)

maandag, augustus 09, 2004

Deze week in...

Muggen...wat zijn ze, waarom zijn ze er en wie bestuurt ze?

Wat zijn ze?
De meest irritante beesten die er te vinden zijn in 's mens slaapkamer.

Waarom zijn ze er?
Enkel en alleen om mijn nachtrust te verstoren.

Wie bestuurt ze?
Deze vraag houdt me al een tijdje bezig. Normaal ben ik niet zo paranoïde maar als het aankomt op mijn nachtrust kan ik enkel vaststellen dat er 1 groot muggencomplot aan de gang is en ik zal niet rusten (no pun intended) vooraleer ik te weten kom wie erachter zit.

En geef nu toe, waarom zou ik niet paranoïde mogen zijn? Nadat ik een tijdje mugvrij op mijn rug heb kunnen liggen, besluit ik om op mijn zij of op mijn buik te gaan liggen. Plots vanuit het niets word ik aangevallen door enkele muggen. Een kamikaze-mug zorgt voor de nodige afleiding waardoor anderen minder bereikbare plaatsen van mijn lijf kunnen aanvallen. Wanneer ik terug op mijn rug ga liggen, wordt het plots weer mugstil. Keer ik terug naar zij- of buikligging zijn ze er plots weer. En zo gaat het ongeveer elke nacht...

Soms wemelt het van de muggen rond mijn hoofd maar van zodra ik iets van licht aandoe, spelen ze verstoppertje. Licht uit, 5 minuutjes wachten en ze zijn er weer. Gek word ik er van.

Bij deze, iedereen die me waardevolle informatie kan doorspelen over wie het meesterbrein achter deze nachtelijke aanvallen is, zal rijkelijk beloond worden in de gebruikele valuta van Cecemel of Duvel.

Beluisterd:
The Triffids - Born sandy devotional
Blonde Redhead - Misery is a buterfly
Garbage - Milk (L)
Lali Puna - Together in electric dreams (L)(O)(mp3)

zaterdag, augustus 07, 2004

CR's Tool Belt (1) - Aida32

Het wemelt op het internet van nuttige programma's en scriptjes die het leven van een pc-gebruiker veel gemakkelijker weten te maken maar niet iedereen is daar van op de hoogte. In de reeks CR's Tool Belt zal ik steeds zo'n nuttig ding presenteren in de hoop anderen van dienst te zijn met mijn kennis.

Programma: aida32
Categorie: hardware
Platform: Windows
Gebruik: Freeware (niet-commercieel gebruik)

Omschrijving:
aida32 is een programma dat je ongeveer alle mogelijke informatie verschaft over je computer: moederbord, cpu, besturingssysteem, geïnstalleerde software, aangesloten apparaten en dergelijke meer. Ook bevat het een geheugen lees/schrijf benchmark. Dit programma is ideaal voor mensen die willen weten wat er allemaal in hun pc zit en kan ook zeer handig zijn wanneer er zich hard- of softwarematige problemen voordoen.

Screenshots (click to enlarge):


Officiële site: /
Download hier:
lokale mirror

Beluisterd:
Girls in Hawaii - From here to there
The Von Bondies - C'mon c'mon (L)

From here to there: 1. 9:00 AM; 2. Short song for a short mind; 3. Time to forgive the winter; 4. Casper; 5. Found in the ground; 6. The ship on the sea; 7. The fog; 8. Fontanelle; 9. Flavor; 10. Organeum; 11. Bees and butterflies (down); 12. Catwalk; * Joking about my life

vrijdag, augustus 06, 2004

ChildeRoland versie nul-punt-nog-iets

Laat me je even gidsen door deze lichtjes opgekuiste versie van mijn blog:

Aan de linkerzijde zie je nog steeds hetzelfde saaie gezever als gewoonlijk. De implementatie van een interessant leven is spijtig genoeg mislukt door het ontbreken van fun.dll, humor.dll en sex.dll. Hopelijk wordt dit in de komende updates opgelost.

Aan de rechterzijde vind je het volgende:
  • de Google Searchbar: baat het niet dan schaadt het niet. Maar of het echt werkt is natuurlijk iets anders...let's wait and see!

  • de 10 recentste posts: handig voor mensen met scrollofobia. De links verwijzen echter naar permalinks, het is maar dat je het weet.

  • About me: same old me dus niet echt veel veranderingen buiten een iets ordelijker opdeling.

  • RSS Feed: zoals laatst aangekondigd een link naar de rss van deze blog alsook naar mijn del.icio.us pagina.

  • Archief: hier moet je zijn voor blogposts uit de oude doos. Om het lijstje een beetje in te korten wordt er voortaan per maand gearchiveerd.


Verontruste (html-)linksklikkers vinden voortaan al mijn links terug op del.icio.us waarvan ook een link terug te vinden is onder About me > Profiles (maar iedereen zal wel al aandachtig genoeg geweest zijn om dat op te merken).

Tot zover deze korte rondleiding. Bedankt, tot een volgende keer en vergeet de gids niet!

Beluisterd:
The Plot to Blow Up the Eiffel Tower - Dissertation, honey
The Posies - Please return it (L)

Boredom strikes

CR Productions presents: The suicidal pigeon!
Look out, it's gonna jump!

"That's all folks!"

(of hoe een duif die hier elke minuut naar beneden duikt een bron van inspiratie kan vormen op deze grijze vrijdag)

Beluisterd:
Sparta - Porcelain
Secret Machines - Now here is nowhere
Simon & Garfunkel - The boxer (L)
Clinic - The second line (mp3)

woensdag, augustus 04, 2004

Thunder! (nananana nananana)

Zijn er mensen die nog niet wachten op die verlossende onweersbui? De geur van frisse druppels op het hete asfalt? Dat fris briesje nadat het onweer is langsgetrokken? Trop is teveel en teveel is trop...minstens zo'n 5 graden.

Ach was het maar weer winter...

Beluisterd:
Bad Religion - The empire strikes first
Grateful Dead - Live @ Philadelphia, 08-04-85 (download)
? & the Mysterians - 96 tears (L)
Soundgarden - Black hole sun (L)

maandag, augustus 02, 2004

Very del.icio.us

Voortaan heb ik ook een eigen del.icio.us-pagina terug te vinden op http://del.icio.us/ChildeRoland

del.icio.us laat je toe om je bookmarks online te bewaren, te groeperen volgens zelfgemaakte tags en natuurlijk om ze te delen met vrienden en onbekenden. Je merkt het, de beste dingen in het leven zijn soms de simpelste.

En of het nog niet handig genoeg is, heeft elke account nog eens zijn eigen rss-feed.

Beluisterd:
Godspeed You Black Emperor - F# A# (infinity)
Godspeed You Black Emperor - Slow riot for New Zero Kanada
Ben Gibbard - Complicated (L)(mp3)(original)
!!! - Hello? Is this thing on? (mp3)