vrijdag, augustus 20, 2004

Miss Verstand

Miss verkiezingen, je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een Miss verkiezing van: Miss Aardbei, Miss Adventure, Miss Model, Miss Party, enzovoorts enzoverder. Moest ik op een iets uitgebreider vrouwelijke fanbase aanspraak kunnen maken, ik zou allerminst twijfelen om een Miss ChildeRoland verkiezing op poten te zetten.

Maar goed, deze week kwam ik tijdens het zappen uit bij een item over Miss Waregem Koerse (De Rode Loper, uw dagelijkse afspraak met de onbenulligste mensen uit het wereldje van de Vlaamse wannabe camerahuggers). Om te vermijden dat mensen niet zouden weten dat Waregem in West-Vlaanderen ligt, werden de klanken steevast op spraakgebrekkige "hot potato" wijze geuit. Zeg dus nooit Waregem Koerse tegen "Woorrehem Koese".

Om even te zeggen waarop het slaat, Miss "Woorrehem Koese" wordt verondersteld een ruiker bloemen te overhandigen aan de persoon die het best zijn 1pk'tje onder controle en tussen de benen houdt...niets meer, niets minder. Het was dan ook meer dan lachen toen gevraagd naar de eigenschappen van een goeie Miss "Woorrehem Koese" de tuttebelletjes keer op keer de woorden "spontaniteit" en "intelligentie" in de mond namen. Ze zijn toch zo naïef, meneer.

Gezien:
#117 - The Deer Hunter
#166 - Ying Xiong
Beluisterd:
Bart Davenport - Bart Davenport
TV on the Radio - Desperate youth, blood thirsty babes
Franz Ferdinand - Tell her tonight (Paul sings) (mp3)
Tool - Ænema (L)

* Vanaf september ga ik maandelijks mijn imdb top 250 aanpassen aan de nieuwe lijst op IMDB
** "Tell her tonight (Paul sings)" is de Duitse versie van de single "Tell her tonight" die normaal als extraatje op de single zou verschenen zijn. De groep heeft dan maar besloten het nummer gratis aan te bieden.