donderdag, augustus 26, 2004

Let's put the spam in Gmail!

Zoals de meesten waarschijnlijk al weten heeft 's werelds meest geprezen search engine van de laatste jaren Google sinds kort het vuur aan de lont gestoken in de wereld van gratis mailservices. Met de aankondiging van hun Gmail hebben ze een ware hype ontketend onder de internetmeute waarvan het merendeel al jaren mort over de 2MB limiet van Hotmail.

Gmail accounts zijn niet enkel gegeerd door hun capaciteit van 1000MB maar ook vooral door het feit dat je niet zomaar aan eentje aan kan geraken. Er is ondertussen al een hele internet-elite gegroeid rond het gebeuren. Wanneer men later zal terugkijken op 2004 zal men 2 groepen kunnen onderscheiden: de have's en have not's van een Gmail account.

Als gerespecteerd Blogger beschik zelf al een tijdje over een eigen Gmail account en sinds gisteren blijk ik ook eindelijk over de mogelijkheid te beschikken om een Gmail account weg te geven. Omdat ik er momenteel slechts 1 mag weggeven en de vraag het aanbod ongetwijfeld zal overstijgen, heb ik besloten een klein wedstrijdje te houden.

Win een Gmail account!
Opdracht: Stuur een originele zelfverzonnen spammail naar ChildeRoland@gmail.com.
Periode: De wedstrijd loopt tot en met zondag 5 september (klokslag middernacht).
Prijs: In de week na 5 september zal de beste inzending gepubliceerd worden en de winnaar zijn eigen felbegeerde Gmail account ontvangen.

Good luck to all


Meer info over Gmail vind je hier.

Gezien:
#212 - Whale Rider
Beluisterd:
Humblebums - Humblebums
Camper Van Beethoven - Pictures of matchstick men (live) (L) (mp3)