dinsdag, november 30, 2004

Geen zorgen tot paniek

Laat ik u meteen geruststellen, deze post gaat niet over het zondagavondprogramma "Geen reden tot kijken". Zoals uit de post eerder op de dag blijkt, scheelt er niks met Blogger en er scheelt evenmin iets met mij buiten het feit dat ik wat minder regelmatig post.

Zaterdag was ik, zoals eerder vermeld, een dagje naar Leuven alwaar ik op succesvolle wijze wist te demonstreren hoe je de witte bal met een welgemikt trickshot van de ene pooltafel op de andere speelt. That's talent for ya, baby!

De rest van de voorbije dagen heb ik deels doorgebracht in Beacon Hill, Jackson Heights en omstreken. Mede-adepten weten onmiddellijk dat ik het heb over Need For Speed Underground 2. Jongens en autootjes...in het echte leven kan het mij weinig schelen of er nu 12 kleppen of 12 kippen onder de motorkap zitten maar eens om de zoveel tijd moet ik aan de gang met een racespel.

De Need For Speed- en Colin McRae-reeks zijn hier dan ook menigmaal gepasseerd in het verleden. Enkel over Need For Speed Underground, de versie waarmee EA sports op de Fast & The Furious en tuningrage sprong, was ik niet te spreken. Niet zozeer omwille van de gameplay (hoewel die nogal saai en ergerlijk was naar het schijnt) maar wel omwille van het feit dat ik voor de tweede keer in mijn persoonlijke gamegeschiedenis last kreeg van motion sickness (Descent was de eerste keer). Maar met de tweede versie van dit spel heb ik er blijkbaar geen last van. De enige last die ik nu heb, is de verslavingsfactor.

Gelezen:
Hermann Hesse - Siddharta (EN)

Beluisterd:
D:Fuse - Begin
Funkadelic - Maggot brain
Various Artists - Music with latitude: a Southern Records compilation
Mono - Walking cloud and deep red sky, flag fluttered and the sun shined
Cocteau Twins - Heaven or Las Vegas
dEUS - Live @ Lowlands 2004

Let's install these babies

Tonight's episode: The naked living room

Preview

Quote:

Oliver: One day, one dark lonely afternoon, you realize you stopped hiding your porn. It's just lying around everywhere. My living room has lost the battle with nudity. You spend an evening stoned on my sofa, you think a girl's changing room is leaking through from another dimension. You should not in those circumstances phone the emergency services.

Canvas, vanavond 23u45

zaterdag, november 27, 2004

Tomorrow's another day

...en dan zal er wel nog eens sprake zijn van wat blogactiviteit. Vandaag ben ik immers een dagje naar Leuven, vergaderen zoals dat heet. De vorige redactievergadering in gedachte houdende denk ik dat het tijd wordt dat ik mijn snooker- ende pooltalenten nog eens bovenhaal.

In de tussentijd moet u het stellen met reclame en een filmpje.

woensdag, november 24, 2004

Nick Cave & the Bad Seeds @ Vorst Nationaal

Afgelopen woensdag liep een uitverkocht Vorst Nationaal vol voor Nick Cave en zijn Bad Seeds. We vonden nog net een plekje in de nok van de zaal om het concert mee te volgen.Een tijdje geleden werd aangekondigd dat er plannen zijn een nieuw Vorst Nationaal te bouwen aan de rand van Vorst om zo allerlei problemen op te lossen die verbonden zijn aan de huidige locatie. Het mobiliteitsprobleem mochten we aan de lijve ondervinden. Tijdig vertrekken bleek deze keer niet te volstaan om tijdig aan te komen.

Het voorprogramma zat er al op (Mercury Rev) en de klanken van "Easy money" galmden al door de gangen toen we het pand betraden. Uiteindelijk vonden we een plaatsje in de uiterste nok van de zaal. Qua sfeer moest het wel onderdoen voor een plaats op het binnenplein maar qua overzichtelijkheid kon het tellen.

Maar goed, het concert zelf dus. Al snel bleek dat we 2 afgescheiden delen te zien zouden krijgen. In het eerste deel kwamen de songs van het recentste album "Abattoir Blues/The lyre of Orpheus" aan bod. In het tweede deel was het de beurt aan enkele klassiekers.

Het is onduidelijk hoelang ze al bezig waren maar zoals gezegd, "Easy money" was het eerste nummer dat we te horen kregen bij onze aankomst. Zowel Cave als het gospelkoor bleken goed bij stem te zijn. Onmiddellijk daarna volgde "Supernaturally" waarbij het hele publiek op aangeven van Cave zelve leek mee te klappen. "Babe, you turn me on" zorgde voor een kort rustpunt in de set.

Tijdens "Breathless" viel op hoe goed iedereen zich op het podium voelde. Herhaaldelijke keren nog zou Cave de Bad Seeds op plagerige wijze lastigvallen. Na dit lieflijke nummer was het de beurt aan de gospeluitbarsting "Get ready for love". Cave danste, schokte en rende mee op de muziek dat het een lieve lust was. Net als op het album bleek "O children" een kippenvelnummer van jewelste te zijn. Tot slot was er nog "There she goes, my beautiful world" waarmee het eerste deel op meesterlijke wijze werd afgesloten.

Het tweede deel werd geopend met "Red right hand", een nummer dat nog steeds uitmunt in creepiness. Daarna volgde de live-klassieker "Deanna" en die andere gouwe ouwe, "The weeping song".

Het kan aan ons liggen maar "God is in the house" leek ietwat misplaatst in de set. Het was grappig toen Cave even moeite moest doen om de hoogste noten te halen maar het leek de sfeer een beetje te breken. Gelukkig werd dit snel rechtgezet met "Do you love me?" en een lange versie van "Stagger Lee".

Tot slot wist het publiek Nick Cave nog eenmaal op het podium op te krijgen voor een laatste nummer. Het hoeft niet gezegd dat "The mercy seat" een prachtig slot vormde van een sterk optreden. Bij een volgende doortocht door ons landje zullen we er zeker weer bij zijn en reken maar dat we dan meer dan tijdig zullen vertrekken.


* Abattoir blues
* Messiah ward
* Hiding all away
* The lyre of Orpheus
* Nature boy
* Easy money
* Supernaturally
* Babe, you turn me on
* Breathless
* Get ready for love
* O children
* There she goes, my beautiful world

* Red right hand
* Deanna
* The weeping song
* God is in the house
* Do you love me?
* Stagger Lee

* The mercy seat (encore)

Labels: ,

dinsdag, november 23, 2004

So this is were you all end up

Tonight's episode: Circus of the epidurals

Preview

Quote:

Steve: There is pain, there's pain relief. This is not an intelligence test anyone should fail.
Susan: The pain of child birth is part of being a woman.
Steve: Yeah, and it's the part we can fix.

Zonder twijfel de zwakste aflevering van de reeks, u weze gewaarschuwd.

Canvas, vanavond 23u50.

Beluisterd:
Loretta Lynn - Van Lear Rose
Wilco - I am trying to break your heart [L]

maandag, november 22, 2004

Real life etcetera

We zijn maandag, een nieuwe week en ook deze week wil ik in tegenstelling tot de halve Belgische bevolking niet naar Valencia.

Eventjes zien wat er ondertussen zoal gebeurd is.

Voor de laatste maal heb ik de lay-out nog een beetje aangepast. Momenteel ben ik bezig aan een volledig nieuw design. Als dat af is, moet ik "enkel" nog de nodige onderdelen coden en dan is K-to-the-double-e-s klaar. De launch is ten laatste voor het tweede deel van december gepland.

Donderdag- en vrijdagavond werd er gekwist met vervangers wat resulteerde in variërende resultaten. Toch heb ik nog een bon voor de Free Record Shop uit de brand weten te slepen. Hoogstwaarschijnlijk ga ik deze inwisselen voor de DVD van mijn favoriete komedie, none other than The Big Lebowski.

Zaterdagnacht ben ik voor de verandering nog maar eens naar de Cosa afgezakt waar ik met een deel van mijn vrienden instond voor het entertainen van 2 Slovaakse toeristes. Vooraleer mensen veronderstellingen zouden gaan maken, qua relaties vond ik West-Vlaanderen al ver genoeg.

Bij het huiswaarts keren, had ik het genoegen net achter 2 personen te lopen waarvan de ene met veel jolijt zijn bierglas kapot smeet. Minder jolijt was er toen 2 meter verder plots enkele geuniformeerde heren vanachter de hoek tevoorschijn kwamen. "Serves them right" dacht ik bij mezelf in die luttele seconden voor men mij achter mijn paspoort verzocht. Maar goed, al snel bleek dat ik de 2 anderen van toeten noch blazen kende waarna ik rustig verder huiswaarts kon beschikken. De politie uw vriend, nietwaar?

Gisteren ben ik met een zondagflauwte uit bed gekropen. Gezien het grijze weer raakte ik niet echt vervuld van veel joie de vivre dus leek het mij een goed idee me aan mijn nieuwe DVD-box te zetten over de Eerste Wereldoorlog. Ik moet zeggen dat ik me met gemengde gevoelens door de ca. 6 uur heb heengewerkt.

De documentaire is van Amerikaanse oorsprong en legt een chauvinisme aan de dag waar zelfs een Fransman van zou gaan blozen. Op sommige momenten lijkt het zelfs alsof er geen Europeanen meededen in de Eerste Wereldoorlog. Van België komen we ongeveer enkel te weten dat de Duitsers hier gepasseerd zijn. Over het onder water zetten van de Ijzervlakte wordt zelfs met geen woord gerept. Daartegenover staan de unieke beelden en foto's (hoewel sommige wel heel regelmatig weerkeren) en de uiteenzetting over de Eerste Wereldoorlog vanuit Amerikaans standpunt is zeer degelijk. Vergiftigd geschenk op de DVD is de bonus toevoeging van het eerste deel van "The lost battalion". Hopelijk kan ik het andere deel ooit nog ergens op tv meepikken in afwachting van de nodige fondsen om mijn dvd-collectie substantieel uit te breiden.

Beluisterd:
Pretty Girls Make Graves - The new romance
Einstürzende Neubauten - Perpetuum mobile
Herbie Hancock - Empyrean isles

A Perfect Circle - Imagine [L][O][clip]
Interpol - Slow hands [L][clip]
Cat Power - He war [L][Streaming]

vrijdag, november 19, 2004

Gezocht: dierenvriend

Honden en goudvissen, dat zie ik me later nog wel als huisdier nemen. Als ik het over honden heb, heb ik het uiteraard niet over zo'n keffertjes die zich zonder moeite onder mijn voeten kunnen verstoppen en dat meestal nog proberen doen ook ("sorry mevrouw, het was niet mijn bedoeling").

Met hamsters, cavia's en aanverwante knaagachtigen schiet ik over het algemeen ook nog wel op alhoewel ik niet zo'n dierenknuffelaar ben. Een waterschildpad daarentegen hoeft niet meer voor mij...been there, done that, killed it. Na een hete zomer was ie zelfs bijna compleet gaar.

Maar als er 1 ding is wat ik niet snap is het de fascinatie van sommigen met katten. God ja, kleine katjes zijn schattig maar dat zijn ongeveer alle dieren. Ze zijn ook zelfstandig, in staat voor hun eigen eten te zorgen en zijn niet te aanhankelijk aan hun baasje. Fijn zo.

Deze week heb ik 4 van de 5 dagen vuilnis bijeen mogen rapen op ons terras en in de tuin, vuilnis dat mooi in de vuilniszak zat, een vuilniszak waarvan er heden quasi niets meer overblijft buiten enkele flarden gele plastiek. Mag ik dan ook vriendelijk vragen of er een dierenvriend zo vriendelijk zou willen zijn dagelijks ons terras en tuin te vrijwaren van vuilnis. Als wederprestatie beloof ik de eerste de beste haarbal die ik tegenkom geen welgemikte trap onder de reet te geven. Dankuzeer.

Beluisterd:
Joanna Newsom - The milk-eyed mender
Wilco - A ghost is born
Pedro the Lion - Live @ Omaha [download]

Eurythmics - Here comes the rain again [L]
Tenacious D - Tribute [L]
Grandaddy - He's simple, he's dumb, he's the pilot [L]

dinsdag, november 16, 2004

Susan the happy trotting elf

Tonight's episode: Bed time

Preview

Quote:

Sally: Teach me to be your deepest desire.
Patrick: What...twins?

Canvas, vanavond 23u50

Beluisterd:
Rachel Goswell - Waves are universal
Garbage - Queer [L]

maandag, november 15, 2004

Unordered list


  • Zaterdagnacht een stukje meegepikt van de Country Music Awards. Een cowboyhoed dragen is blijkbaar nog steeds het minimum criterium om genomineerd te worden.

  • Nick Cave live goodies

  • Waarom zie ik altijd schitterende wedstrijden in Match of the Day (Tottenham - Arsenal: 4-5) en nooit in Stadion/Sportweekend?

  • Kwaliteitsfilms op zondagnacht: Citizen X

  • Naar aanleiding van ODB's onverwachte overlijden, haalt Stylus Magazine nog eens hun Wu-Tang story met een overzicht van alle Wu-Tang uitgaves tot en met Iron Flag. "The pillage" van Cappadonna zouden ze feitelijk ook wel in dat lijstje mogen opgenomen hebben en Ironman verdient eerlijk gezegd wel wat meer lof maar dit terzijde.Beluisterd:
16 Horsepower - Hoarse
Girls in Hawaii - From here to there

Wu-Tang Clan - Bring da ruckus [L]
Beastie Boys - Ch-check it out [L]

zaterdag, november 13, 2004

Goed begonnen is half gewonnen

BRUSSEL - Binnen de top van het Vlaams Blok is de ergernis over de politieke lijn van Antwerps boegbeeld Filip Dewinter levensgroot. Dat bleek gisteren tijdens de nababbel na de opnames van Polspoel en Desmet, schrijft De Morgen zaterdag.

De uitzending van Polspoel en Desmet was gewijd aan het arrest van het Hof van Cassatie eerder deze week. Dat arrest bevestigde het vonnis van het Gentse hof van beroep begin dit jaar: het Vlaams Blok is een partij die "kennelijk en systematisch" discrimineert. Op de trappen van het Hof van Cassatie zei Dewinter na het arrest dat "elke moslimvrouw die een hoofddoek draagt, een terugkeercontract tekent."

Na de uitzending van Polspoel en Desmet stak Blok-voorzitter Frank Vanhecke niet onder stoelen of banken dat hij zeer verveeld zit met Dewinters aangebrande statements, zeker nu de partij zich een ander imago probeert aan te meten.

Tegenover Marie-Rose Morel en in aanwezigheid van een aantal andere journalisten liet hij zich ontvallen: "Ik kan hem toch niet desavoueren?!" Ook Morel maakte er geen geheim van dat ze de koers van Dewinter meer dan beu is. Ze zit vooral verveeld met het feit dat de Vlaams Blok-top tegenwoordig een fulltime taak heeft gemaakt van het bijsturen van de communicatie van Dewinter.

Bron: De Standaard


Leve de vrije meningsuiting!

Beluisterd:
Mouse on Mars - Radical connector
Atreyu - The curse

U.S.U.R.A. - Open your mind
US3 - Cantaloop [L]

donderdag, november 11, 2004

A small step for rock journalism

Jawel, nadat vorige week de eerste reviewcd's binnendruppelden via de post was het echte werk pas voor gisteren: mijn eerste echte interview. Gelukkig kreeg ik niet onmiddellijk een platinum selling miljonair voor de kiezen, wel de sympathieke bassist Martin Pellard van The Dears.

Iedereen zal zich waarschijnlijk nog wel het Man Bijt Hond item herinneren (of op zijn minst de In De Gloria parodie) waar 2 personen die elkaar niet kennen voor een uur aan een tafel worden gezet. Wel, vervang de blauwe kamer door een rustig Brussels café en vervang de wekker door de verantwoordelijke van BANG! en dan weet je ongeveer hoe het er aan toegaat. De 40 minuten vlogen voorbij en nog voor ik het wist, stond Jasper daar met de vraag het gesprek af te ronden.

Het gesprek is zo vlot verlopen dat ik in al mijn enthousiasme ongeveer niets heb opgeschreven. Niet dat het zo een ramp was aangezien ik me eigenlijk alles nog wel wist te herinneren maar niettemin zal ik daar in de toekomst wat meer op mogen letten. Misschien moet ik maar eens uitkijken naar een dictafoontje. In de tussentijd probeer ik te polsen of ik geen interview kan versieren met Interpol of Nick Cave.

Mijn interview is hier te lezen.

*mod* Review "No cities left" nu ook online.

Gezien:
#6 - Schindler's List

Beluisterd:
CocoRosie - La maison de mon reve
Slipknot - Vol.3: the subliminal verses

Icehouse - Hey little girl [L]
Badly Drawn Boy - Disillusion [L]

dinsdag, november 09, 2004

Take back the web!
Because your computer's worth it!

*edit* Sorry voor die border. Die ondingen worden blijkbaar nooit weergegeven wanneer ik mijn posts preview.

Pregnant women are beautiful

Tonight's episode: Nightlines

Preview

Quote:

Steve: I don't believe this. You went out and pulled a pregnant woman. What were you thinking?
Patrick: You know, there's a nice compact pregnancy. Let's take it out for a spin.

Canvas, vanavond 23u35

Beluisterd:
NOFX - So long and thanks for all the shoes
The Cure - Disintegration [L]

maandag, november 08, 2004

Potato - potatoes

Het heeft een tijd op zich laten wachten maar sinds kort hebben mijn ouders het ware potentieel van mijn werkzoekende status ontdekt. Naast de gebruikelijke afwas word ik voortaan ook ingeschakeld voor het schillen der patatten, een karwei dat me menige tijd zoet weet te houden. Heelder boeken poëzie zou ik kunnen neerpennen over de variëtieit en unieke vormen der aardappelen die bij mij onder het mes gaan. Spijtig genoeg ben ik meestal te druk bezig de rotknollen te verfoeien om ook maar een letter op papier te krijgen.

Alweer een reden meer om te ijveren voor een verhoging van het wekelijks aantal pasta- en rijstmaaltijden.

Beluisterd:
The Doors - Waiting for the sun
Weezer - The good life [L]

zondag, november 07, 2004

Zondag sprokkeldag

Een kleine opsteker voor mij en anderen die de arbeidsmarkt afschuimen op zoek naar de geschikte job: World's cleverest woman needs a job

Stuff to read or not to read:
An open letter to the Red-State victors
Pot Culture: pot references in music
Tim May's "Cyphernomicon"
Packbot Tactical Robot

Music to download or not to download:
Nellie McKay
Nick Drake
The Dears - We can have it
Mono - Halcyon (Beautiful days)
Frank Black Francis - Monkey gone to heaven
Elefant - Misfit (remix)
The Dawn Parade - Hole in my heart
Explosions in the Sky - Your hand in mine
Local H - Toxic (Britney Spears cover)
The Strokes - Clampdown (The Clash cover)
The Mountain Goats - The boys are back in town (Thin Lizzy cover)

A statement to flame or not to flame:
Kill Bill is way overrated.

Gezien:
#54 - Kill Bill: Vol.1
#113 - Kill Bill: Vol.2

Beluisterd:
Dani Siciliano - Likes
The Shins - Caring is creepy [L]

zaterdag, november 06, 2004

See no evil, hear no evil

Het moeilijke van een grote harde schijf is niet om ze vol te krijgen maar wel om ze ordelijk te houden. Deze week was ik nog maar eens bezig wat mappen op te ruimen toen ik in een uithoek van mijn schijf de installatiefile tegenkwam van het spel Terraformers.

Terraformers is niet zomaar een shooter. Deze shooter is speciaal ontwikkeld voor blinden en slechtzienden, wat niet wegneemt dat het niet kan gespeeld worden door iemand met een perfect paar kijkers. Er is speciaal voor de helderen van zicht zelfs een soort van "blind mode" waardoor je niets te zien krijgt van wat je eigenlijk aan het doen bent.

De tutorial en 2 volledige minuten in het spel, zolang heb ik het uitgehouden vooraleer ik compleet kierewiet werd door al de geluidjes die me omringden. Zo had je een geluid dat aangaf in welke richting je liep, een geluid dat min of meer aangaf hoe ver je je van een muur of een voorwerp bevond, een geluid van bepaalde voorwerpen zoals sleutels en communicatietoestellen, geluid van je voetstappen, enzoverder. Met andere woorden, iets te veel input voor mijn arme hersenen. Moest het zicht mij dus ooit ontnomen worden dan vrees ik dat ik wel eens een zeer crappy gamer zou zijn.

Beluisterd:
Camper Van Beethoven - New Roman Times
Nellie McKay - David [L][mp3]

vrijdag, november 05, 2004

If you can't buy them, review them!
1. Interpol - Antics; 2. Nick Cave & the Bad Seeds - Abattoir blues/The lyre of Orpheus; 3. The Dears - No cities left

Binnenkort op Musicpages.be

Beluisterd:
The Dears - No cities left
The Mountain Goats - The boys are back in town [L][°][mp3]

donderdag, november 04, 2004

TV Nostalgia

Zalige site

Mijn persoonlijke top 10:
1. Knight Rider
2. The A Team
3. The Muppet Show
4. The Addams Family
5. Film van ome Willem
6. Happy Days
7. Magnum P.I.
8. Teenage Mutant Hero Turtles
9. Married with Children
10. Airwolf

(Eigenlijk hoort de intro van Tour of Duty op 1 maar die stond er spijtig genoeg niet bij)

Beluisterd:
Giant Sand - Is all over the map
Frank Black Francis - Monkey gone to heaven [L][mp3]

woensdag, november 03, 2004

Feel good clip of the day

Grandaddy - Nature anthem
(QuickTime - 4.37MB)

dinsdag, november 02, 2004

The John Hurt moment

Tonight's episode: Nine and a half minutes

Jeff has left the building en in seizoen 4 ligt de nadruk iets meer op de relaties, wat niet wil zeggen dat er niet meer kan gelachen worden. Deze aflevering behoort volgens mij zonder twijfel tot de beste.

Preview

Geen wijsheden van Jeff meer dus voortaan doen we het met een quote van een van de andere personages:

Steve: I have seen a lot of photographs of naked women in my time and there are some places you don't expect to see a face.

Canvas, vanavond 23u50

Beluisterd:
Beck - Sea change

Jimmy Nail - Ain't no doubt [L]

The one-fingered victory salute

Hopelijk mogen we hem dit gebaar met veel plezier retourneren na de presidentsverkiezingen van vandaag.

George W. Bush - The one-fingered victory salute (QuickTime)

Dit clipje dateert uit de periode dat Bush nog gouverneur was van Texas. Zijn "saluut" was gericht aan Karen Hughes, die naast Karl Rove zijn belangrijkste adviseur is: "She's still tellin' me what to do"

* * * * *

I am Governor Jerry Brown
My aura smiles
And never frowns
Soon I will be president

Carter power will soon go away
I will be Fuhrer one day
I will command all of you
Your kids will meditate in school

California über Alles
Uber Alles California

Zen fascists will control you
100% natural
You will jog for the master race
And always wear the happy face

Close your eyes, can't happen here
Big Bro' on white horse is near
The hippies won't come back you say
Mellow out or you will pay

California über Alles
Uber Alles California

Now it is 1984
Knock knock at your front door
It's the suede/denim secret police
They have come for your uncool neice

Come quitely to the camp
You'd look nice as a drawstring lamp
Don't you worry, it's only a shower
For your clothes here's a pretty flower

Die on organic poison gas
Serpent's egg's already hatched
You will crack, you little clown
When you mess with President Brown

California über Alles
Uber Alles California

Beluisterd:
Stars - Set yourself on fire

Dead Kennedys - California über Alles [L]

maandag, november 01, 2004

Gone 'til November

Dinsdag

Een CD&V'er oppert het voorstel om de VRT niet enkel een minimum maar ook een maximum aantal kijkcijfers op te leggen. Los van technische en andere vragen die dit oproept, vraag ik me af of dit eigenlijk wel nodig is. Dezelfde avond brengt the good ol' zapbutton me immers enkele nanoseconden bij "De Leeuwenkuil" waar op dat punt een kruising tussen een vrouw en een barbequeset een pleidooi houdt waarom we nee dienen te zeggen tegen de eisen van het schoonheidsideaal. Ik denk dat we ons net als onze noorderburen in Nederland maar eens de vraag moeten stellen of het zo nog wel verder kan met de nationale televisie.

Woensdag

De muziekwereld wordt plotsklaps een pak armer: John Peel is niet meer. Het laatste wat ie wel zou willen, is een minuut stilte dus zet de stereo op 10 en laat "Teenage kicks" nog maar eens stevig door de boxen galmen (minstens tweemaal na elkaar).

Enkele mp3 goodies met goedkeuring van de man zelf

Donderdag

Voor alles is een eerste keer en zo ook voor het solliciteren. Nadat ik geslaagd ben op de testen, krijg ik onmiddellijk een gesprek met een human resources verantwoordelijke en een manager. Ik heb de indruk dat alles vlot verlopen is. Binnen de week zou ik melding moeten krijgen of ik al dan niet verder doorga naar de volgende stap in de aanwervingsprocedure.

Vrijdag

Soms zit het mee, soms zit het tegen. 's Middags krijg ik aan de telefoon te horen dat ik een goeie affiniteit met IT heb maar niet ambitieus genoeg overkwam tijdens mijn gesprek om verder aan de slag te kunnen bij Accenture. So be it!

Weekend

Niets leuker dan gezellig te kunnen uitgaan zonder in een Halloween-interieur terecht te komen. De romantiek van zelfontbrandende pompoenen ontgaat me volledig. Dat uurtje extra van zaterdag op zondag bleek trouwens onvoldoende om op een deftig uur uit mijn bed te geraken.

Maandag

Eindelijk Divine Divinity uitgespeeld. This may look familiar to some of you (screenshots van de actie waren niet gelukt):Gezien:
#122 - Once upon a time in America

Beluisterd:
Weights & Measures - Weights & measures
Fugazi - Repeater
The Stills - Logic will break your heart
Bad Religion - The empire strikes first
Smashing Pumpkins - Siamese dream
WiredCD - Sample the future (zie voor meer uitleg)

The Undertones - Teenage kicks [L][mp3]
Blonde Redhead - Equus [L]
Secret Machines - Light's on [L]
Kings of Convenience - Homesick [L]
Placebo - Twenty years [L][clip]
Eminem - Mosh [L][clip]