maandag, augustus 09, 2004

Deze week in...

Muggen...wat zijn ze, waarom zijn ze er en wie bestuurt ze?

Wat zijn ze?
De meest irritante beesten die er te vinden zijn in 's mens slaapkamer.

Waarom zijn ze er?
Enkel en alleen om mijn nachtrust te verstoren.

Wie bestuurt ze?
Deze vraag houdt me al een tijdje bezig. Normaal ben ik niet zo paranoïde maar als het aankomt op mijn nachtrust kan ik enkel vaststellen dat er 1 groot muggencomplot aan de gang is en ik zal niet rusten (no pun intended) vooraleer ik te weten kom wie erachter zit.

En geef nu toe, waarom zou ik niet paranoïde mogen zijn? Nadat ik een tijdje mugvrij op mijn rug heb kunnen liggen, besluit ik om op mijn zij of op mijn buik te gaan liggen. Plots vanuit het niets word ik aangevallen door enkele muggen. Een kamikaze-mug zorgt voor de nodige afleiding waardoor anderen minder bereikbare plaatsen van mijn lijf kunnen aanvallen. Wanneer ik terug op mijn rug ga liggen, wordt het plots weer mugstil. Keer ik terug naar zij- of buikligging zijn ze er plots weer. En zo gaat het ongeveer elke nacht...

Soms wemelt het van de muggen rond mijn hoofd maar van zodra ik iets van licht aandoe, spelen ze verstoppertje. Licht uit, 5 minuutjes wachten en ze zijn er weer. Gek word ik er van.

Bij deze, iedereen die me waardevolle informatie kan doorspelen over wie het meesterbrein achter deze nachtelijke aanvallen is, zal rijkelijk beloond worden in de gebruikele valuta van Cecemel of Duvel.

Beluisterd:
The Triffids - Born sandy devotional
Blonde Redhead - Misery is a buterfly
Garbage - Milk (L)
Lali Puna - Together in electric dreams (L)(O)(mp3)