dinsdag, februari 26, 2008

Hoo ha

"Diamond Hoo Ha", zo zou de volgende en ondertussen zesde Supergrass gaan heten. Met minder dan 27 dagen op de scheurkalender is de eerste single en videoclip een feit en naar goede gewoonte doet dat smaken naar meer.Spijtig genoeg met minder succes terug grijpend naar hun oudere stijl: Goldfrapp. Niet dat ik zo wild was van hun elektro-uitstapjes, maar het klonk toch allemaal wat minder flets dan hun nieuwe "Seventh tree". De Luisterpaal kennende heeft u nog enkele dagen om mij tegen te spreken.

Labels: ,

zondag, februari 24, 2008

Het Collectief Geheugen (49)

The Rentals - Friends of P

Labels: , ,

Confituur

Hoeveel pottekes confituur gaan er in een bad?
Hoe pak je zoiets aan met een douche?
En welke smaken genieten zoal de voorkeur?

Soms schiet de journalistiek te kort in z'n informerende rol.

Labels:

zondag, februari 17, 2008

Het Collectief Geheugen (48)

Cracker - Low

Labels: , ,

donderdag, februari 14, 2008

Een vrijgezel die gaat pas slapen

Geen dagdagelijks probleem en gelukkig deze keer met beperkte gevolgen, maar laten we voor volgend jaar toch maar onthouden onze roze netkousen niet met de bleke was te mengen. Voor de rest was het carnavalsgebeuren weer een feilloos feest, op een beetje regen na misschien.

Hebben we ondertussen nog wat rondgehangen op het internet? Jawel.

Wie in de nasleep van Morrissey's verschenen Greatest Hits terug wil grijpen naar wat materiaal van the Mozzership vindt bij de Rawking de Peel Sessions van The Smiths, lopende van mijn vierde tot mijn zevende levensjaar. Nostalgie? Vertel mij wat.

Eveneens uit die foute jaren '80: Benny Neyman. Dood ende begraven. Moge zijn naam onbevreesd en ongegeneerd verder gefluisterd worden zonder verdere duiding van het eigenlijke waarom.

You An't No Picasso zit in een nieuw kleedje, maar bevat nog steeds meer posts dan mijn dagschema toelaat te verteren. Zijn post inzake de Daytrotter-sessie van Oh No! Oh My! trok mijn aandacht, niet toevallig omdat ik mij destijds voor 3 dollar de pre-release van hun debuut had aangeschaft. Zeker eens checken indien u fan bent van zonnige deuntjes.

Spijtigerwijs hebben we moeten vaststellen dat Nada Surf voortijdig uitverkocht is. Onze plaats overmorgen in de Trix pakken ze ons echter niet meer af voor onze favoriete Waalse boys/girls. Beider recentste worp is op moment van spreken ook integraal terug te vinden op de Paal, maar ik verplicht u uiteraard tot niets.

Myspaces: Girls in Hawaii | Nada Surf | Oh No! Oh My!

Labels: , ,

zondag, februari 10, 2008

Het Collectief Geheugen (47)

Foo Fighters - Everlong

Labels: , ,

zaterdag, februari 02, 2008

Het Collectief Geheugen (46)

China Drum - Wuthering heights

Labels: , ,