vrijdag, augustus 13, 2004

Life's a bitch and then you're offline...

Na 6 jaar trouwe dienst brandt de transfo van mijn modem door (maandagavond) en dit net nu ik komende maandag mijn eindwerk moet binnengeven. Op een ogenblik dat ik dan even bij een vriend op internet kan, ligt de webmail plat van Telenet. Sommige mensen zijn voor het geluk geboren en ik hoop dat ik er ooit in eentje mag reïncarneren.

De nieuwe transfo ging opgestuurd worden met de post maar aangezien ik nog niets ontvangen heb, heb ik vandaag zelf maar het heft en het stuurwiel in handen genomen en ben naar de Telenet Headquarters gereden. Zelfs als deze transfo geen 6 jaar meegaat, heb ik er binnen een paar dagen alleszins eentje in reserve. Result!

In de tussentijd is mijn snooker review online gegooid bij Gamesplanet. Geïnteresseerden kunnen hem hier lezen. Niet-geïnteresseerden moeten oppassen dat ze niet op deze link klikken.

En om af te sluiten nog een klein raadseltje voor de mensen die ik de voorbije week nog niet heb gezien: 1,2,3, rikketikketik, rarara, wie ben ekik?

*edit* Here's the bitch btw!

Beluisterd:
Jimmy Eat World - Bleed American
Weezer - Pinkerton
Sophia - People are like seasons
Guns 'n' Roses - Appetite for destruction
Nick Cave & the Bad Seeds - God's hotel (L)
Ash - Sometimes (L)
Derek & the Dominos - Layla (L)
Einsturzende Neubauten - Redukt (L)