donderdag, december 11, 2003

Shaking that ass!

De dag is nog niet halfweg of hij kan al niet meer kapot voor mij. De knappe dames van Azure Ray hebben besloten begin volgend jaar nogmaals naar Europa te komen en er zijn 2 data voorzien voor Belgische optredens. Het eerste optreden zou plaats hebben op 21 januari in Brussel (AB of Botanique hoogstwaarschijnlijk) en het tweede optreden is gepland voor 12 februari ergens in Belgi� (vermoedelijk een zaal zoals de 4AD, Cactusclub of Nijdrop). Sinds hun optreden als voorprogramma van The Good Life en Bright Eyes in de Botanique (vorig jaar?) hebben ze mijn hart gestolen en ik ben dan ook van plan ze deze keer weer te gaan bekijken. Van zodra er meer info is vrijgegeven over locatie en prijs, vind je het hier terug.
Mensen die de groep niet kennen, vinden hier en hier wat meer info alsook enkele geluidsfragmenten.

Vanavond gaan we voor de tweede maal meedoen aan de muziekkwis van caf� De Onzekere Tijd in Gent. De eerste keer werden we ei zo na eerste dus hopelijk lukt het vanavond wel. Er valt wel te hopen dat er net weer een reeks bij is over de huidige hitlijsten, daar wisten we vorige keer immers maar 2 van de 20 punten te scoren...iets waar we eigenlijk trots op zouden zijn ware het niet dat we de punten wel konden gebruiken.
Achteraf ga ik me nog op vraag van Katrijn in het Gentse nachtleven storten op het Culture/Beats event van de mensen van Germania. Veel Culture zal er niet meer zijn tegen wanneer ik arriveer maar des te meer Beats...de ideale tijd dus om nog eens de nodige calorie�n te verbranden by shaking my ass.

Iets wat me meteen bij mijn laatste stukje brengt: mijn moeder ontdekte gisteren na de wekelijkse wasbeurt dat ik een "Takeshi" had gedaan, zij het met een boxershort in plaats van met een jeansbroek. Enig rekenwerk leerde mij dat het naar grote waarschijnlijkheid de boxer betrof die ik zondagmorgen aanhad toen ik op de hotelkamer van mijn bed naar de badkamer ging terwijl er 3 man (Jos/Wout/Chrystl) op stond te kijken. Me silly? Never!