zaterdag, november 29, 2003

Look what the cat dragged in...

Die ochtend in mijn mailbox:
"Wie je bent weet ik niet en interesseert me verdomme niet. Maar geef geen commentaar op een groep die je 5 seconden hebt horen praten of voelt meneer zich zodanig goed dat hij denkt dat zijn mening telt???
De groep clic bestaat niet uit zielige meiden met dikke konten die een vent zoeken. Ze zijn ten eerste niet dik, hebben ten tweede al een vent en zijn ten derde toch al tenminste minder zielig of u... Kon je ook niet weten hé als je zomaar op alles commentaar geeft...
En dat weet ik namelijk toevallig omdat één van die dikk meiden mijn beste vriendin is...

Salu en de kost (de pot op als dat te moeilijk voor u geformuleerd was)

Clic is met een C, ik neem het u niet kwalijk, u lijkt mij niet intelligent genoeg om dat te weten"


Eerst en vooral, ik ken je ook niet en het is dan ook een klein wonder dat je mijn dagelijkse delete sessie hebt overleefd. Wie je bent interesseert me ook niet echt alhoewel ik wel nieuwsgierig ben hoe je hier bent terechtgekomen...voorzover ik weet zijn de meeste mensen die hier komen lezen vrienden en kennissen van mij.
Mijn mening is mijn mening...gisteren aan de cafe toog, vandaag op het internet: welkom in de 21e eeuw. Nog nooit commentaar gegeven op tv-programma's of mensen gebaseerd op eerste indrukken, vooroordelen of veralgemeningen? Indien nee wil ik onmiddellijk een procedure gaan opstarten bij het Vaticaan voor uw zaligverklaring; indien ja, niet gejammerd u bent enkel menselijk. Uw vriendin valt nu onder het publieke domein, net zoals deze blog eigenlijk onderdeel is van het publieke domein...met andere woorden, sowieso mag je je langs alle kanten aan commentaar verwachten (dat die nu totaal ongenuanceerd is of niet maakt geen zak verschil uit). Het is je goed recht om je vriendin te verdedigen en verontwaardigd te zijn maar je zal merken dat het weinig aan de zoden zal brengen.
Blijkbaar heeft je vriendin dus geen dikke kont (beetje spijtig want mensen met dikke konten zijn meestal best wel sympathiek), ze heeft al een vriendje (ik ken mensen die nu wel teleurgesteld zullen zijn) en ze is minder zielig dan mij (gelukkig maar voor haar). Ziezo dat is rechtgezet net als de schrijfwijze van die jolige vriendinnenbende van je. Ik hoop dat je nu ook niet langer aan mijn intelligentie twijfelt.

Greetz,
CR