dinsdag, december 02, 2003

Fun-boring-cool

Gisterenavond bekeken op de Beeb op aanraden van Icelord: Little Britain, een nieuwe show vol korte sketches. Het was de eerste aflevering en ik moet zeggen dat er best wel grappige dingen inzaten (alleen al het pakje van de "town gay" Daffyd was lachen)...een serie om in de gaten te houden dus.
Little Britain: elke maandagavond om 23u op BBC2

Deze middag heb ik een honderdtal pagina's gelezen in de Delphi 5 Developer's guide met als doel er wat informatie uit te puren die ik zou kunnen gebruiken voor mijn thesis (jep, ik ben totaal opnieuw begonnen met mijn tekst op te stellen dus geen verdediging in januari). Ook al stoppen de schrijvers van die handboeken regelmatig verwijzingen in hun voorbeelden naar humoristische reeksen of films, het blijft maar duf materiaal om te lezen. Een uitspraak zoals "Doh!" in een variabele steken is niet iets wat ervoor zorgt dat je je vervuld van genot op de volgende pagina's stort.

Ter ontspanning dan maar ff mijn vaste webstekken afgegaan waarbij ik bij Smintjes las over de Top 100 Albums of the 1990s van Pitchforkmedia.com. Het is de eerste keer dat ik echt eens rondgekeken heb op Pitchfork. Ik wist van het bestaan maar was er eigenlijk nog nooit naartoe gesurfd. Groot was mijn verbazing toen bleek dat de site uitpulkte met info over allerlei groepen die ik de voorbije jaren op eigen houtje via het internet had leren kennen...feels like coming home. Bij deze staat die dan ook gebookmarked in de CR Towers. Bezoekers kunnen zich altijd wenden tot de links aan de rechterzijde van hun scherm (en rechts is waar uw duim links staat!).