maandag, december 01, 2003

Cleaning out my closet

Kuisen wordt niet meteen beschouwd als de meest mannelijke taak in het huishouden maar soms breekt nood eenmaal wet. Teneinde niet overwoekerd te worden door allerlei ongedierte ben ik er vandaag tegenaan gevlogen met een goedgevulde emmer vol warm water en een zeemvel (plumeaus zijn voor mietjes)...ongelooflijk hoe snel water zwart kan kleuren :)
Vrouwen zullen vast zeggen dat er niets moeilijk is aan kuisen. Ladies, I beg to differ. Sommige mensen kunnen zich niet voorstellen hoe origineel en creatief ik moet zijn om alle rondslingerende stapels kranten, papier, tijdschriften en dergelijke meer weg te proppen in een of andere kast of lade. En naarmate de kasten en lades voller en voller komen te zitten, des te moeilijker het wordt om alles weg te stoppen. Ik zie me dan ook genoodzaakt binnenkort eens mijn kasten en lades deftig uit te mesten vooraleer er weer een kast doorzakt. Benieuwd welke antiquiten er nu weer zullen opduiken...