vrijdag, oktober 03, 2003

Snelnieuws

1. Gisteren gaan kwissen in "De onzekere tijd" in Gent voor de eerste keer. Ze werken met een speciaal inschrijfsysteem waardoor de opkomst nogal kan variëren...dit had tot gevolg dat er gisteren 5 ploegen in totaal waren. Ongeveer halverwege hadden we 10 punten voorsprong op de eerste maar in het tweede deel hebben we veel punten verloren...ons dieptepunt was de ronde met muziekfragmenten van wat er momenteel in de hitlijsten staat (alhoewel dat mij eerder iets lijkt om trots op te zijn dan beschaamd). Onze eindscore was 206 op 250 (niveau lag niet te hoog) waarmee we 6 punten achter de eerste eindigden...niettemin kreeg eenieder apart en elk can ons een fles witte wijn als prijs. Ik kijk al uit naar hun algemene kwis op 22 oktober.

2. Heerlijke macaroni gegeten bij de rijzende ster in het Gentse radiogebeuren, Katrijn D'Herdt. Nogmaals, het was zeer lekker :)

3. Vandaag was RMA dag. Deze middag trof ik een gigantisch pakket uit de United States aan op tafel met daarin mijn pietepeuterig latje rimm geheugen. Eindelijk op 512Mb geheugen! Spijtig genoeg is mijn pc iets later ineengecrasht dankzij een shitload aan problemen in het register. Gevolg: format en een hele dag programma's zitten herinstalleren en -configureren.

4. Volgens Nedstat was gisteren the all time low qua hoeveelheid bezoekers op mijn blog...bij deze zou ik mijn 2 vaste fans willen bedanken (wie ze ook mogen zijn).

5. Als straf omdat er gisteren zo weinig volk is langsgeweest, post ik morgen pas de filmbesprekingen :þ