maandag, september 22, 2003

Back to basics

Ik mag dan wel al 2 jaar Day of Defeat spelen, ik heb nooit echt veel tijd besteed aan HL zelf. Vorig jaar ben ik dan maar eens begonnen aan de singleplayer en hoewel ik het net niet heb uitgespeeld, vond ik het een zeer cool en spannend spel. De multiplayerversie daarentegen was redelijk onontgonnen terrein...enkel op lanparties speelde ik het soms heel effe en (we moeten daar eerlijk in zijn) ik bakte er meestal niet veel van. Nu met Half-Life 2 in aantocht en het einde van de WON authentication servers nabij besloot ik nog eens een partijtje te proberen en schreef me in voor een HL Battle op spelletjesgarnaal.

Bekijk de volgende 2 screens en oordeel zelf :)
Gasworks
Bootcamp

Graag zou ik nog willen aanstippen dat ik een waar gevaar ben met een rocketlauncher...zij het dan voornamelijk voor mezelf.