dinsdag, augustus 05, 2003

Hot hotter hottest

Heet...ik ben het, jij bent het, iedereen is het dezer dagen. Al een paar weken worden we voorzien van een hoog aantal graden en dit is aan vanalles te merken. Het nieuws zit vol met berichten over bosbranden, ozonwaarschuwingen en files richting kust. De warmte veroorzaakt niet enkel last voor mens en natuur...ook elektrische apparaten hebben het zwaar te verduren.

Zo weigerde gisteren mijn router dienst. Vermits het nog een redelijk nieuw apparaat is en er bij onze vorige router ook een soortgelijk probleem was, vermoedden we dat het aan de warmte ligt. Wat rondvraag op het HW forum leek dit vermoeden te bevestigen. Een ander probleemkind is mijn oude pc waar mijn broer nu soms wat op gamet. Na een tijdje spelen loopt die ook meestal vast maar mijn broer heeft daar nu een tijdelijke oplossing voor gevonden. Hij heeft het paneel van de case eraf gehaald en is beneden de ventilator gaan pikken. Bijgevolg ligt die ventilator hier nu schuin op de grond, gericht op zijn case, en tot nu toe is hij nog niet vastgelopen. Het is niet de meest gewone casekoeling but at least it works :)

Voor de rest wens ik iedereen een aangename siesta toe ergens in de schaduw...da's alleszins iets wat ik zou doen moest ik de tijd en de mogelijkheid hebben. Voor diegenen die per se de zon willen opzoeken: vergeet niet te smeren en onthou dat het toch vooral de witte stukken zijn die het lekkerst zijn :p