woensdag, juli 30, 2003

It's pink and it's here

Jawel, de foto's van het Spel zonder Grenzen zijn er...ze staan op Kevin zijn webspace (hierzo). Aangezien ik meestal vergeet om foto's die van mij online staan ergens op te slaan, heb ik dat nu eens niet gedaan en heb ze ook direct gemirrored op mijn eigen webspace...dus dezelfde foto's staan ook nog eens hier. Bemerk mijn coole "twist"-move op een der foto's :)

En omdat ik nogal inspiratieloos ben vandaag, ga ik het even "onverwachts" hebben over Radje (eeuwige faam en glorie zal hem te beurte vallen nu ik zijn naam genoemd heb). De jongeheer had me immers gevraagd eens iets over hem te schrijven en daarnet heb ik hem afgescheept met de belofte dat ik morgen iets over hem zou schrijven. Wat valt er nu te schrijven over Rad? Wel, ik heb deze week ontdekt dat hij een persoon is die niet kan vertrouwd worden...zo heeft hij vorig jaar op een expansion pack van Baldur's Gate geboden op het koopjesforum om nadien nooit meer van zich te laten horen. Foei Rad!

Voor de rest is Rad gekend als een der spamgeiten van #spelletjesgarnaal, was hij ooit in een periode dat er geen newsposts werden gedaan gerecruteerd als newsposter voor dod.be en is hij mijn meest favoriete pispaal in oAo. Hij is een beetje als de jonge Dovram maar dan zonder de nifty hairdo, sexy sik en de grenzeloze elfenfascinatie. In fact, he's very adorable...

That's enough boring stuff for today
p.s. Rad, you owe me some beers ^^