vrijdag, augustus 01, 2003

De ochtendstond...

Vandaag is het vrijdag en tijd voor mijn eerste "reunie" met vroegere klasgenoten vanop EHSAL. Ik heb ze eigenlijk nog maar een maand geleden voor het laatst gezien op school maar het is het gedacht dat telt natuurlijk :) Concluderend uit de mail die is rondgestuurd zal er niet bijster veel volk aanwezig zijn maar ge kent mijn motto - kwaliteit boven kwantiteit.

Het enige ambetante dat er voor mij aan vasthangt kan samengevat worden in 1 woord: mo-bi-li-teit. Ik heb namelijk al een paar jaar mijn rijbewijs maar heb geen eigen auto...een beetje belachelijk ook want ik heb de auto hoogstens 1x om de maand of om de 2 maand eens nodig. Dus vorige week heb ik dan op officiƫle wijze aanvraag ingediend bij mijn ouders om de auto te kunnen gebruiken en dat was allemaal geen probleem...tot gisterenavond. Mijn vader werkt deze week uitzonderlijk van 6u tot 14u en wat nog uitzonderlijker is, is dat het gisteren van 6u tot 16u was en er werd hem gevraagd vandaag hetzelfde te doen (ziet u de bui al hangen?). Zonder er echt over na te denken heeft mijn pa dus gezegd dat het geen probleem was. Op zich allemaal geen probleem ware het niet dat ik tussen 17u en 18u verwacht wordt in het verre Sint-Katelijne-Waver en mij daarvoor moet begeven in de avondspits rond Brussel, plus nog eens bijkomend de werken tussen Affligem en Groot-Bijgaarden moet trotseren.

Inventief als we zijn is de volgende oplossing uit de bus gekomen: deze morgen om half 5 opstaan (toch om 2u in mijn bed gekropen...op tijd gaan slapen, weetwel), mijn vader naar zijn werk gaan brengen, mijn moeder naar haar werk brengen en dan zien zij wel dat ze thuisgeraken. The sacrifices! En dan heb ik het nog niet over het feit dat ik als plichtsbewuste Bob de lading alcohol tot een wettelijk maximum moet beperken. Om de pijn wat te verzachten ben ik nog maar snel een paar cd's en dvd's gaan kopen (u dacht toch niet dat enkel vrouwen aan koopwoede lijden?).
De gelukkigen zijn:
. Interpol - Turn on the bright lights (belofte nagekomen)
. The Mars Volta - De-loused in the comatorium (een nadere bespreking volgt een dezer dagen wel)
. American History X
. Donnie Brasco
. What's eating Gilbert Grape

Enjoy the weekend peepz!