dinsdag, juli 29, 2003

Fitter happier more productive

Fitter, happier, more productive
Comfortable
Not drinking too much
Regular exercise at the gym

Even kort samengevat hoe mijn leven er zou kunnen uitzien moest ik iets meer karakter en zelfdiscipline hebben. Ondanks het feit dat ik al mijn online verantwoordelijkheden zowat heb afgezworen en ook het gamen sterk geminderd heb, is er mijn levenskwaliteit nog niet echt op vooruit gegaan. Het feit dat ik nu dagelijks vele uren klop voor mijn eindwerk achter de pc heeft hier natuurlijk wel iets mee te maken maar toch...het valt niet mee me volledig los te maken van de online wereld die ik rond me opgebouwd heb de voorbije jaren.

Maar toch, er is hoop...ik heb nog een paar duizenden bladzijden ontspanningslectuur die op me liggen wachten (Clive Barker en Stephen King) en met de aankondiging van deel 5 van de Donkere Toren cyclus zal er binnenkort wel nog een paar duizenden bladzijden bijkomen. Voorts heb ik nog mijn koersfiets staan die toch nog minstens eenmaal deze zomer zal moeten buitenkomen of hij begaat een stille zelfmoord... . Langs de andere kant wenkt dan weer het web: ik zou heel graag wat kunstjes leren in Photoshop en programmeren in php lijkt me ook wel wat. Wie weet waag ik misschien zelfs nog de stap naar C (of C++)...en dan heb ik het nog niet over mijn groeiende interesse voor hardware, casemodding en Linux.

Maar zoals gezegd, dat is allemaal nabije (en minder nabije) toekomstmuziek. Eerst moet ik nog mijn eindwerk afwerken, iets wat stilaan een ware calvarietocht is geworden. Zo heb ik gisteren ongeveer 10 uur non-stop zitten programmeren waarvan een aanzienlijk deel weer uitging naar bug squishing. Na een afmattende dag besloot ik dan maar even te ontspannen en dat ging wonderwel zeer goed met een Austin Powers filmpje...alhoewel dit wel ten dele zal gelegen hebben aan de présence van Elizabeth Hurley *very shaggadelic, baby*

Ik ga mijn blogpost voor vandaag hier maar bij laten want ik zit weer tijd te rekken zodat ik niet zou moeten programmeren. Karakter en zelfdiscipline...I wish I was a bit more gifted. So it's back off to work...in the meantime: behave!