zondag, juli 27, 2003

Hiep hiep...schaamlip!

Jawel beste vrienden, het is zondag en ik ben geradbraakt. Sportief doen kan de gezondheid zware schade toebrengen. Deze middag heb ik deelgenomen aan het enige echte Spel zonder Grenzen van Wichelen. De martelingen die ik ondergaan heb, staan mooi te lezen in dit tekstbestand. Waarheidsgetrouw dien ik wel te vermelden dat de 2e proef werd afgeschaft door een probleem met de technische haalbaarheid van de proef. Maar alle andere "zwaar fysieke" proeven werden behouden.

Bij aankomst bleek ik gebombardeerd te zijn tot teamkapitein en niet kapitein van zomaar een team, maar wel van "De roze zjieslasjkes". Onze tenue bestond uit roze tshirts (*rrrr*) met op de achterkant een "zjieslasj" bevestigd. Wegens een matige opkomst hadden we het maar tegen 3 andere teams op te nemen maar toch werd het nog lekker competitief...al was het maar om beter proberen te scoren als onze naaste concurrenten van "De gele zjieslasjkes". Na 5 proeven en een rode draad-spel eindigden we op een mooie eerste plaats wat ons 2 zuipkaarten en een beker opleverde. Ik zou bij deze nogmaals mijn ploegmakkers en -makkerinnen willen bedanken (Peet, Saar, Wout, Julie en here Mertens), al onze tegenstanders en Lieve die zo vriendelijk was om op onze spullen te letten (en ook een beetje te supporteren).

En nu terug naar de zetel :)