maandag, november 01, 2004

Gone 'til November

Dinsdag

Een CD&V'er oppert het voorstel om de VRT niet enkel een minimum maar ook een maximum aantal kijkcijfers op te leggen. Los van technische en andere vragen die dit oproept, vraag ik me af of dit eigenlijk wel nodig is. Dezelfde avond brengt the good ol' zapbutton me immers enkele nanoseconden bij "De Leeuwenkuil" waar op dat punt een kruising tussen een vrouw en een barbequeset een pleidooi houdt waarom we nee dienen te zeggen tegen de eisen van het schoonheidsideaal. Ik denk dat we ons net als onze noorderburen in Nederland maar eens de vraag moeten stellen of het zo nog wel verder kan met de nationale televisie.

Woensdag

De muziekwereld wordt plotsklaps een pak armer: John Peel is niet meer. Het laatste wat ie wel zou willen, is een minuut stilte dus zet de stereo op 10 en laat "Teenage kicks" nog maar eens stevig door de boxen galmen (minstens tweemaal na elkaar).

Enkele mp3 goodies met goedkeuring van de man zelf

Donderdag

Voor alles is een eerste keer en zo ook voor het solliciteren. Nadat ik geslaagd ben op de testen, krijg ik onmiddellijk een gesprek met een human resources verantwoordelijke en een manager. Ik heb de indruk dat alles vlot verlopen is. Binnen de week zou ik melding moeten krijgen of ik al dan niet verder doorga naar de volgende stap in de aanwervingsprocedure.

Vrijdag

Soms zit het mee, soms zit het tegen. 's Middags krijg ik aan de telefoon te horen dat ik een goeie affiniteit met IT heb maar niet ambitieus genoeg overkwam tijdens mijn gesprek om verder aan de slag te kunnen bij Accenture. So be it!

Weekend

Niets leuker dan gezellig te kunnen uitgaan zonder in een Halloween-interieur terecht te komen. De romantiek van zelfontbrandende pompoenen ontgaat me volledig. Dat uurtje extra van zaterdag op zondag bleek trouwens onvoldoende om op een deftig uur uit mijn bed te geraken.

Maandag

Eindelijk Divine Divinity uitgespeeld. This may look familiar to some of you (screenshots van de actie waren niet gelukt):Gezien:
#122 - Once upon a time in America

Beluisterd:
Weights & Measures - Weights & measures
Fugazi - Repeater
The Stills - Logic will break your heart
Bad Religion - The empire strikes first
Smashing Pumpkins - Siamese dream
WiredCD - Sample the future (zie voor meer uitleg)

The Undertones - Teenage kicks [L][mp3]
Blonde Redhead - Equus [L]
Secret Machines - Light's on [L]
Kings of Convenience - Homesick [L]
Placebo - Twenty years [L][clip]
Eminem - Mosh [L][clip]