zaterdag, april 24, 2004

AB in de fik!

AB DENKT AAN UW VEILIGHEID EN PLANT GROTE EVACUATIEOEFENING OP 24 MEI!
Enkele nieuwsgierigen hadden het al opgemerkt in het AB-kalenderboekje van enkele weken geleden: maandag 24 mei: AB in de Fik!
AB wil in zijn concertzalen niet enkel comfort bieden aan zijn bezoekers, maar vooral ook veiligheid. Daarom vatte AB het plan op om in samenwerking met Stad Brussel, Politie en Brandweer een nooit eerder geziene evacuatieoefening te organiseren.
Flip 'in de fik' Kowlier reageerde onmiddellijk enthousiast en verleende snel zijn medewerking voor dit unieke gebeuren.
Tijdens het gratis concert dat Flip Kowlier in de zaal van de AB geeft op maandag 24 mei, zal er op een onverwacht moment een evacuatieoefening plaatsvinden. Vanaf het moment dat het noodalarm weerklinkt, zullen de bezoekers verzocht worden zich via de verschillende nooduitgangen naar buiten te begeven.
Nadat alle veiligheidsprocedures zijn overlopen met de overheidsdiensten, en na inspectie van de zaal door de brandweer, zal het tweede deel van het concert starten.
Tickets voor dit eenmalig 'evacuatieconcert' zijn gratis te verkrijgen via AB-ticketshop (02 548 24 24 of www.abconcerts.be
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

BESTELLING TICKETSHOP
AB IN DE FIK (24-May-04) 1 ticket van .00 Euro 0.00 Euro
Bestelling op naam van:

ChildeRoland
mijn straat
9300 Aalst BE

Dank u voor uw bestelling. Wij sturen u zo snel mogelijk een overschrijvingsformulier. U kan indien u dat wenst ook nu meteen online betalen via netbanking (enkel Dexia of credit card). Na betaling worden de tickets naar uw thuisadres verstuurd tenzij er tussen de ontvangst van betaling en het concert minder dan 4 werkdagen zijn. U kan ze dan afhalen aan de AB-ingang. Voor een online-betaling via netbanking drukt op één van onderstaande netbankingbuttons.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Een waarlijk origineel initiatief...en dan nog wel gratis. Allen daarheen dus!

Beluisterd: Sigur Ros - (), The Clash - London calling, Jolie Holland - Catalpa (*), The Rolling Stones - Exile on Main St., Herbie Hancock - Head hunters