dinsdag, april 13, 2004

U was weer geweldig dit weekend!

And what a weekend it was...

ALP is een waar plezier om aan mee te werken. De voorbereidingen verliepen wederom zeer relax, de sfeer binnen de crew was weer meer dan gezellig en de afbouw verliep zelfs nog sneller dan vorige keer (goed anderhalf uur om de zaal volledig uit te kuisen).

Op woensdag waren de tafels en stoelen geplaatst en bij mijn aankomst donderdagvoormiddag bleek zelfs het merendeel van de stroom al geplaatst te zijn. In de namiddag werd de rest van de stroom nog gelegd en gecontroleerd, het netwerk werd geplaatst en op donderdagavond waren we zo goed als klaar. Straks nestelde zich voor de televisie voor een spelletje Burnout 2 en met de rest van de overnachtende crew keken we toe hoe hij het ervan afbracht...nog nooit zoveel gelachen met zo een simpel spel.

Op vrijdag werd nog stevig uitgeslapen en in de loop van de middag arriveerde de rest van de crew. Het enige wat ons nog te doen stond waren kleinigheden zoals de inventaris van de drankvoorraad opstellen, koelkasten opvullen en prijslijsten omhoog hangen.
Om 20u was het tijd om de deuren te openen en het verbaasde me totaal niet om het hoofd van schuur als eerste te zien binnenkomen. Een dik uur later konden we de grote poort al sluiten omdat de zaal al ongeveer volzat. Al snel liep ook de toog vol...vooral de mensen van st33l en gfad hebben de eerste avond zeer weinig tijd achter hun pc doorgebracht. De eerste funcompo die georganiseerd werd, was een Bicky Burger-contest.

Zaterdagmorgen sloot de toog tussen 4 en 6. Ik was dan ook de eerste om om 6u 's morgens een pintje te gaan pakken tesamen met keukentafel en een paar man van st33l. Ik had nog maar net een halve pint getapt toen het eerste vat afsprong. Het tweede vat was trouwens 's avonds af. In de namiddag werd voor alle zekerheid nog een extra bak Duvel gehaald.
Compo-gewijs was er ook wat te doen op zaterdag. Zo was er allereerst een hindernissenparcours waarbij schuur met een stevige touchdown-sprong wist te winnen. Later op de dag volgde nog een werpwedstrijd met een kapotte Playstation en als laatste maakten we nog een real life versie van het welgekende Badger-lied waarbij schuur's welbekende en ontblote achterste dienst deed als mushroom en Zwoep met een gigantisch opblaasbare penis als snake fungeerde. 's Avonds speelden we nog met een aantal mensen achter de toog een spelletje Munchkin Fu.

Om middernacht werd iedereen een zalig Pasen toegewenst en het bos ingestuurd op zoek naar 150 verstopte paaseieren. De rest van de nacht was het voornamelijk volk van Dark Apollo dat aan de toog hing. Omdat ik toch weer zou wakker blijven tot op de ochtend besloot ik de toog niet te sluiten om 4u. Uiteindelijk heb ik de toog opengehouden van 1u 's nachts tot 6u45 's ochtends...het kan best wel eens leuk zijn de cafebaas uit te hangen.
Op zondagmiddag waren er nog enkele consolecompo's (Burnout 2, Mario Kart en Soul Calibur 2) waar ik niet echt denderend op wist te scoren. Om 18u was het afgelopen en tegen half 8 was de zaal volledig opgekuist. Het enige waar ik toen nog naar verlangde was een douche en een bed.

Ik zou nog eens alle crewmembers willen bedanken: Takeshi, Shai Hulud, Xcarma, straks, Nightwolf, Kermit, Amidala, Super_Phoenix, Miracoli, Stig, Oberon, CyberT, Koba en niet te vergeten Charles, de beste zaalverantwoordelijke die men zich kan wensen.
En tot slot natuurlijk ook een welgemeend bedankt aan alle aanwezigen. Tot de volgende ALP!

Foto's en filmpjes:
Stealth Disco
The wolf in Nightwolf
Pics
Wick3y zijn collectie
*UPDATE*
TheLegacy zijn collectie
*EINDE UPDATE*
1. Stealth disco is een "sport" waarbij iemand disco moves staat te doen achter de rug van een onwetende. Het hele weekend lang liep er een compo waarbij zoveel mogelijk crewleden moesten ge-"stealth disco"-d worden.
2. Sommige links kunnen mogelijk down zijn wegens capaciteitsproblemen. Meer links volgen waarschijnlijk nog in de loop van de week.


De cijfers:

Aankomst: do 8/4 10u30
Vertrek: zo 11/4 20u30
Aanwezigen: ca. 135

Stroompannes: 0
Netwerkproblemen: 0

Download: 64 GB
Upload: 640 GB
Max. transfersnelheid: ca. 11 MB/s

Aantal ongezonde maaltijden: 1
Aantal uur slaap (tussen vrijdag en zondag): 7 uur
(za 10/4: 8u30 - 11u30, 17u30 - 18u30 || zo 11/4: 8u30 - 11u30)