woensdag, april 14, 2004

Microsoft's Stupid Network Messenger

In zekere mate is een computer maar zo slim als de gebruiker die erachter zit. Het is daarom te gemakkelijk te stellen dat MSN Messenger een slecht programma is enkel en alleen omdat er op hun netwerk bReEzAh gepeupel zit dat probeert te communiceren in de meest idiote smiley's terwijl hun nick continu om aandacht schreeuwt voor hun zoveelste gemoedswijziging tijdens het laatste kwartier.

Waarom MSN Messenger wel een slecht programma is, een kleine schets:
Gisterenavond...verplichte update...downloaden...downloading...downloading...downloading...al meer dan 3 kwartier...still downloading...download vastgelopen...fucking great...opnieuw proberen...ffs, not again!...grmbl msn fucko's!...downloaden via site...installeren...msn instellen als homepage recommended my ass gvd...eindelijk...ffs, wie heeft er diene groep verwijderd???...klojo's ffs!...etcetera.

Eerst bij een verplichte upgrade de groep Individuals toevoegen die noch hernoembaar noch verwijderbaar is om hem bij een volgende update er weer volledig uit te gooien...wederom een mooi staaltje visionair programmeerwerk van de mensen uit Redmond!

How I long for those ICQ days!