donderdag, maart 25, 2004

Untitled

Om te beginnen zou ik het misverstand uit de wereld willen helpen dat er gisteren geen blogpost was omdat ik gaan lopen was in het park...to be honest I was just being lazy :)

Dankzij de blog van Joris Gillet kwam ik vandaag op een interessante site uit, namelijk die van Stylus Magazine dat zich eens gebogen heeft over niet de 100 beste albums allertijden maar wel over het lijstje van de nummers 101 tot 200. Bijgevolg is dit niet het zoveelste lijstje met dezelfde 100 albums in een andere volgorde maar een veel gevarieerder lijst van artiesten en genres. Natuurlijk blijft de discussie altijd gelden waarom deze albums wel en andere niet maar neem het van mij aan dat er meer dan genoeg puike albums in dit lijstje staan die zeker het ontdekken waard zijn als je ze nog niet kent (zowel voor de gewone rockliefhebber als de hardcore indie hippies). Je vindt de volledige lijst met steeds een korte bespreking hier.

On a whole different note...dankzij het voetbal was er gisteren wederom geen filmfan dus besloot ik maar ander tv-oorden op te zoeken. Virginie Ledoyen's welgevormde lichaam indachtig besloot ik maar naar The Beach te kijken op Ka2.
De film was spijtig genoeg niet echt een hoogvlieger...buiten de knappe locaties en de eerdergenoemde Virginie viel er weinig te zien in deze film. De over-acting van Leonardo stoorde me mateloos ondanks het feit dat ik niet meteen een Leo-hater ben (in tegenstelling tot de meesten heb ik niet Titanic gezien maar wel The basketball diaries en What's eating Gilbert Grape? en ook zijn prestatie in Gangs of New York viel best te pruimen). Ik vermoed dat de regie er voor iets tussenzat. Sommige dialogen liepen bij het minste woord om onverklaarbare reden uit de hand en ik had steeds de indruk alsof er steeds een paar minuten dialoog vantussen waren geknipt. Voor de rest was het verhaal zeer magertjes en met het gegeven van een gesloten gemeenschap werd bitter weinig gedaan dus verwacht je niet aan een Lord of the Flies remake.

*update* Ter compensatie voor diegenen die grote borsten verwachtten toen ik het had over Virginie Ledoyen en meer dan ontgoocheld waren: Liquid Generation (Flash required!)
Check out de Whoose Boobs sectie en niet te vergeten de klassieker "The mystery of Britney's Breasts"...enjoy!

Beluisterd: Liz Phair - Exile in Guyville, Rolling Stones - Exile on Main St., Supergrass - I should coco, Tool - Lateralus