woensdag, maart 17, 2004

Another blog bites the dust!

Mijn blogsectie in de links zijn bij deze ongeveer dood verklaard. Een kleine maand geleden berichtte Yoda dat hij enkele dingen wou veranderen in zijn leven. Vermits hij in de tussentijd niets meer gepost heeft, begin ik het ergste te vermoeden. En ons allersympathiekste Johnny Texaco aka Smintjes aka Apollo kwam gisteren met volgende melding op zijn blog:

Ch-ch-ch-chaaaangees!

"Afgelopen week en weekend staat geboekstaafd als de meest heftige, onvoorspelbare en op bepaalde momenten shitty vierdaagse uit m'n leven. Ik heb eigenhandig mogen ervaren wat "the worst timing in the world" concreet inhoudt. Twee dagen niet geslapen van pure zenuwen en "niet weten wat te doen". Maar sinds vandaag is alles in de plooi gevallen, en kan ik met blijdschap melden dat er binnenkort heel wat gaat veranderen in mijn leven. Vraag niet verder, ik geef geen uitleg. Degenen die weten waar ik het over heb, gelieve om voor de hand liggende redenen niets in de comments te zetten.

Dit betekent ook het einde van deze blog. Ik heb het heel graag gedaan, ik ben blij dat jullie allemaal kwamen lezen, en het ga jullie allemaal goed! Tot in de comments van een andere blog, en take care.

Smintjes"


Bij deze dus wil ik Smintjes nogmaals veel geluk wensen in zijn verdere leven en hopelijk kom ik hem ooit nog eens tegen op een of ander muzikaal gebeuren. In de tussentijd zal ik me alvast in het oeuvre van The Mountain Goats proberen in te werken.

De bloglinks zullen momenteel nog blijven staan. Moest er plots nog nieuw blog-bloed opduiken (SineMetu? Iceraider?) of phk eindelijk iets doen aan zijn afgrijselijke spellingsfouten, zal de rubriek blijven staan. Anders zal het bij een van de eerstvolgende opsmukken verdwijnen, zoals uiteindelijk alles wel zal verdwijnen...ik heb al bepaalde plannen in gedachten maar de uitwerking zal nog ff op zich laten wachten. Ik stop er alleszins nog niet mee dus wees niet ongerust. When the going gets tough, the tough go blogging!

Beluisterd: Photek - Solaris, Lambchop - Nixon, Wu-Tang Clan - Enter the Wu-Tang(36 Chambers), Casiocore - The sound of tomorrow today, Sukpatch - Haulin' grass and smokin' ass, Einsturzende Neubauten - Live at Arvika (2000)

Einsturzende Neubauten - Live at Arvika (2000): Die Befindlichkeit des Landes - Die Interimsliebenden - Dingsaller - Haus der Luge - Intro - Newtons Gravitatlichkeit - NNNAAAMMM - Redukt - Silence is sexy - Zebulon