zaterdag, maart 13, 2004

Fresh out of bed

Gisteren
ik: Peet, gaat gij morgen gaan zwemmen?
Pt: Ja, maar ik weet nog niet om welk uur
ik: Ik zal mijn wekker op 13u zetten dan ben ik tijdig wakker
Pt: Ok, ik laat dan nog wel iets weten

Eigen schuld, dikke bult dus toen ik deze middag om kwart voor twee gewekt werd door een smsje met de mededeling "dat we gaan vertrekken". Al bij al viel het goed mee...direct wakker en byebye nadorst! Vermoedelijk zal het ontwaken niet voor iedereen even gemakkelijk geweest zijn.

De foto's bevestigen het cliche dat cantussen wel eens in een zuip- en kotsfestijn kunnen ontaarden hoewel dit misschien gewoon op rekening van Shrimp meetings kan worden geschreven. Het was alleszins wederom great fun. Slachtoffers van dienst waren deze keer HerCule (die fles Grand Marnier was een tactische blunder), andu (hihi) en last but certainly not least kameradski Boris the Butcher.
En dan ga ik nu nog wat slaap proberen inhalen :)