vrijdag, maart 12, 2004

Warning: Nerds on alcohol!

Om te bewijzen dat mensen die redelijk wat uren achter de computer doorbrengen ook in staat zijn tot sociale contacten, is er niets beters dan een goeie ouderwetse meeting waar alle avatars en nicknames plots overgaan in levende mensen. Het kan een beetje onwennig doen in het begin als je niet zo veel volk kent maar eenmaal je wat volk kent, is het altijd een heuglijk weerzien.

Meetingsgewijs was 2003 een zeer kalm jaar voor mij. Niet alleen moest ik de Shrimp meeting missen op de Gentse Feesten maar ook de inmiddels beruchte Leuven-meeting: FightingFool opgepakt door de flikken! Axamah die een driehoeking rondpunt ramt!...altijd plezier gegarandeerd zoals je ziet. Voor de laatste meeting waar ik bij was, moet ik al terug gaan tot november 2002 naar onze meer dan geslaagde disco-fuif. Vanavond wordt dus de eerste meeting in zeer lange tijd voor mij.

Deze keer is gekozen voor de meest studentikoze vorm van samenkomst zijnde een cantus. Enerzijds kan dit best wel leuk zijn, anderzijds weerhoudt het er verscheidene mensen van om langs te komen...peer pressure is altijd een pain in the ass wanneer er veel alcohol aan te pas komt. Bijgevolg zal de opkomst redelijk beperkt zijn (30 man ongeveer) wat als voordeel biedt dat het nog enigszins mogelijk is met de meesten een babbel te slaan, vooral met de "nieuwelingen" dan. Niet alleen verwachten we enkele verse koppels maar tevens ook ons allerflamingantste Avatar en het Genkse broederschap der Lucide Vrienden. Het belooft met andere woorden een zware nacht te worden dus de berichtgeving zal ten vroegste morgenavond henomen worden. Prosit corona!

Beluisterd: Aesop Rock - Labor days, Paradise Lost - Lost paradise, The Twilight Singers - Blackberry belle, The Blood Brothers - Burn Piano Island burn, Bj�rk - Selmasongs