maandag, maart 08, 2004

Cable guy

Huismoeders aller lande zullen nog enkele weken geduld moeten uitoefenen alvorens aan de grote lenteschoonmaak te kunnen beginnen. Vermits mijn kamer slechts onderhevig is aan 2 seizoenen zijnde het zomerseizoen (24? C) en het ultrazomerseizoen (30?-35? C), ga ik eerder voor de halfjaarlijkse schoonmaakbeurt.

Zonder menselijke inmenging zal de natuur steeds weer proberen verloren grondgebied terug te winnen en zo ook in de exotische biotoop die mijn kamer is. Het stof had zich al zo goed gegroepeerd dat ik elk ogenblik kon aangevallen worden door een leger stoffige Ewoks maar gelukkig kon ik nog net hun pluizige opstand neerslaan. Na 2 minuten poetsen zag mijn water al zo zwart dat ware de emmer wat groter geweest Nessie wel eens voorgoed de Schotse wateren zou kunnen verlaten hebben.

Yoda had trouwens meer dan gelijk toen hij zei dat draden een ware plaag zijn tijdens het kuisen. Een kleine som van het aantal draden dat zich in een straal van een meter rond mij bevinden:
- Ufo-lamp: 1
- Stereo (die ik niet meer heb): 4
- Videorecorder: 3
- TV: 2
- modem: 3
- router: 5
- pc (incl. monitor + boxen): 7
- headphone: 1
- printer: 2
- 2 stekkerblokken

Totaal: 30 kabels

Voorts is er nog de batterij-oplader, de pc van mijn broer plus geluidsinstallatie, TFT-scherm, mouse docking station, scanner, bureaulamp en de nodige stekkerblokken. Dit maakt dat er veel meer kabels zijn dan dat er goeie redenen zijn om mijn kamer regelmatiger schoon te maken. Sorry moeder :)

Beluisterd: The Smashing Pumpkins - Siamese dream, The Romans - Be my star, Pixies - Doolittle, Koxbox - Forever after, De Portables - Girls beware, Mirah - You think it's like this but really it's like this, Anathema - A fine day to exit, M?m - Finally we are no one