zaterdag, februari 21, 2004

Oilsjt viert carnaval!

Ok, een dag voor het gebeuren is het hoog tijd om de nodige informatie door te sluizen naar mijn beste bloglezertjes.

Beharing
De nodige beharing wordt gedragen a la francaise...onder geen enkele omstandigheid wordt er dus geraakt aan mijn dierbare oksel- en beenhaar! Het aanwezige beenhaar zal gecamoufleerd worden door 2 paar panties. Mijn kapsel zal in orde worden gebracht door mijn persoonlijke hairstyliste Kristel. Zij zal instaan voor het nodige staartjes- en vlechtjeswerk (I repeat: geen krullen!).

Kledij
Vermits er dit jaar grotere belangen op het spel staan, wordt er gekozen voor een moderner en sexy'er imago. Het zal fris aan de vis zijn maar no pain, no gain. Gekozen werd voor een kort zwart rokje (zo'n ombind-ding), een wit truitje en een zwarte gilet met daarboven natuurlijk mijn superzachte en -comfortabele "vellefrak". Op tetn-vlak is er weinig veranderd, mijn rondingen worden ook dit jaar weer gevormd door 2 handdoekjes op artisanale wijze aan te brengen in een geelgekleurde beha.

Schmink & Accessoires
De beige nagellak met glitters wordt dit jaar aan de kant geschoven en vervangen door knalrode nagellak. Mijn gezicht zal van de nodige "fonds" en "teins" en "fond de teins" voorzien worden alsook wat kleur, mascara en meer van die vrouwencosmetica-toestanden waarvoor menig knaaggedierte het leven heeft gelaten. Naar aloude gewoonte zijn oorringen en piercings niet aan mij besteed...hetzelfde geldt voor valse nagels en valse wimpers. Boa's verliezen te snel hun pluimen om er echt in te investeren. Mijn recent gewonnen Orangine-handschoentjes daarentegen kunnen nog wel van pas komen.

Planning
Zondagmiddag: stoet
Zondagavond - Maandagmorgen: markt en omliggende straten en etablissementen
Maandagavond - Dinsdagmorgen: markt en omliggende straten en etablissementen
Dinsdagmorgen (8u.): Ontbijt bij Ineke
Dinsdagmiddag: Voil jeanetten stoet
Dinsdagavond - ...: Popverbranding

Waarschuwing: Alle posts tussen morgen en woensdag aanstaande kunnen mogelijk bestaan uit oncoherente lappen tekst, dronkemansgebrabbel en stukken tekst met een slecht leesbaarheidsgehalte voor iedereen die niet bekend is met het Oilsjterse dialect.