dinsdag, februari 17, 2004

Als we maar gezond zijn...

Op het ritme van "Intimiteit" van Van Het Groenewoud: "immuniteit, geen medicatie". Ik weet niet wie ik precies moet danken aangezien mijn ouders nogal redelijk snel ziek vallen maar het aantal keren dat ik ziek ben geweest, is echt wel op 1 hand te tellen. Zo zie je maar, niets gezonder dan in de winter in t-shirt rond te lopen :)

Gisterenavond zouden we normaal gezien gaan kwissen zijn in de Onzekere Tijd, moest onze ploeg niet plots gehalveerd zijn door ziekte. Nu houden we wel van een uitdaging maar zelfs grote breinen als Sjannie en mezelve zagen het niet zitten om met slechts 2 man uit te pakken. Het feit dat we beiden geen ruk van sport kennen, heeft daar gedeeltelijk mee te maken. Niet dat we zo professioneel zijn dat we elk onze eigen specialiteit op kwisgebied hebben en daar op autoritaire wijze mee omgaan...het is eerder dat we nogal redelijk complementair zijn. De andere 3 moeten dus steeds mijn algeheel gebrek aan sportkennis zien te compenseren. Ik heb nooit echt de sport in het algemeen gevolgd en bijgevolg blijft daar ook zeer weinig van hangen op enkele speciale gebeurtenissen na die meestal wel ergens in het collectief sportgeheugen zijn blijven hangen. Voor het merendeel betreft het beelden en momenten en geen cijfers of uitslagen...David Platt die tegen de Belgen scoorde in de verlenging op het WK in Itali?, Senna die zich doodrijdt in de Tamburello bocht op het circuit van Imola, etcetera. Jullie kunnen me dan ook een groot plezier doen door me een paar links te geven naar sites waar redelijk wat historische sportfeiten op terug te vinden zijn.

Aan de zieken onder ons maar toch nog ietsje meer aan de zieken uit onzer Aalsterse regio: mogen we allen hopen op een snel en spoedige beterschap uwentwege!

Beluisterd: Rolling Stones - Aftermath, Television - Marquee moon, The Marsalis Family - A jazz celebration, VA - Flirt, Beastie Boys - Paul's Boutique, Codeine - Frigid stars, Hefner - The fidelity wars, Llorca - New comer, Mono - Formica blues