woensdag, februari 11, 2004

Oef...

Liedjes schrijven is niet altijd even gemakkelijk schijnt het. Er zijn liedjes die in een ruk geschreven worden, gewoon direct met potlood op papier, hupsa van de eerste keer erop en alles lijkt perfect in elkaar te passen. Daarentegen zijn er ook liedjes waar dagen, weken of maanden aan gesleuteld worden maar die uiteindelijk toch een zeker je-ne-sais-quoi missen. Hetzelfde kan van blogs gezegd worden met dit verschil dat ik geen dagen, weken of maanden heb om aan zo'n post te werken...akkoord, er zijn wel eens posts waar ik enkele dagen over doe but you get the point.

Bijgevolg hou ik het bij de korte mededeling dat Gert Verhulst ooit een simpele omroeper was, dat het enige programma dat ik ooit op de Franse televisie bekeek Club Dorothee was, dat ik toendertijd als kleine snotter een crush had op de bruinharige vriendin van diezelfde Dorothee, dat ik walg van de huidige DBZ-Pokemon-etcetera krijs-evolutie-gadgets-toestanden, dat Ghost in the Shell daarentegen een pracht van een animefilm is met een meer dan prachtige en rustgevende soundtrack, dat er ook een spinoff is daarvan genaamd Ghost in the Shell - Stand Alone Complex, dat ik van laatstgenoemde de voorbij dagen de eerste 8 episodes heb bekeken en het meer dan spijtig vind dat ik de overige 18 niet ter mijner beschikking heb, dat ik van plan ben zo snel mogelijk Spirited Away te bekijken (lees: binnen dit en 2 weken), dat ik eigenlijk veel eerder op het idee had moeten komen om op deze manier te posten, dat ik al heel veel bijzinnen heb gebruikt waardoor ik nu wel stilaan aan de laatste zal mogen beginnen en dat ik morgen nog wel zal posten naar welke muziek ik vandaag zoal geluisterd heb omdat ik momenteel dringend naar het toilet moet. Dankuvriendelijkentotmorgen!

*update* Er is zonet een trailer uitgebracht van de film Innocence wat niet meer is dan een opvolger van de eerste Ghost in the Shell film