donderdag, februari 19, 2004

Internet Explorer zuigt!

Laat het nogmaals geweten zijn: IE zuigt!

Zonet werd ik erop gewezen dat mijn blog gedeeltelijk wordt afgeknipt, hoelang dit al aan de hand is weet ik niet. For no apparent reason weigert IE tekst weer te geven die lager staat dan het Nedstat-icoontje in mijn sidebar. Nu zijn er 2 mogelijkheden: ik doe er iets aan of jullie doen er iets aan.

Vriendelijk als ik ben, heb ik er zelf al iets aan gedaan en het Nedstat-icoontje helemaal onderaan de pagina geplaatst. Dit neemt niet weg dat jullie zelf nog iets kunnen doen, namelijk een deftige browser gebruiken:

Firefox 0.8
Opera 7.23

Doe het niet voor mij maar doe het tenminste voor jezelf. Met Opera heb ik geen ervaring maar dat hoeft ook niet want ik ben een tevreden gebruiker van Mozilla. Indien nodig wil ik dus gerust wel wat technische feedback geven inzake Firefox (het vroegere Firebird)

Voor de mensen die al surfen met Mozilla of Opera: move along people, there's nothing here to see!