zondag, februari 15, 2004

Just another...

Gisteren ben ik op het middaguur uit mijn bed geduikeld. Niet dat ik er veel zin in had maar we gingen nu eenmaal gaan zwemmen om kwart na 1. Ter plaatse aangekomen bleek echter dat het zwembad ontoegankelijk was wegens interscholencompetitie...algemene opluchting bij ieder van ons.

De rest van de dag heb ik voornamelijk binnenskamers doorgebracht. Er zijn namelijk heel wat plekken te mijden op een zaterdag en zeker als die zaterdag in het teken staat van Valentijn. Als vrijgezel is het zeer gemakkelijk een standpunt in te nemen ten opzichte van Valentijn: commerci?le uitbuiting, kuddegedrag, bende onder-de-sloef liggerds etcetera. Niet dat ik het mensen kwalijk neem dat ze iets willen doen, het zijn eerder de mensen die voelen dat ze iets moeten doen waar ik me aan stoor. Maar bij uitzondering is valentijn dit jaar wel de moeite waard, zelfs voor ons vrijgezellen. Voor de gelegenheid hebben de mensen van Excellent Online immers een dubbele compilatie online gegooid, bestaande uit 25 legale mp3s van de betere onbekende groepen...dus verwen jezelf en haal ze hier af.

Wegens het feit dat Fons mijn plaats innam op de kwis in Rumst (zie het kwisoverzicht) kon ik gisterenavond rustig gaan pintelieren op de traktatie van verscheidene Akabe-mensen in JH Ypsilon. Op al die jaren is er weinig veranderd in den Ypsilon...enkel de bediening lijkt er trager en trager te worden met de jaren (ongeacht of er 10, 1 of geen mensen voor u staan). Er zit nog altijd ongeveer even weinig volk, de geluidsbegrenzer deed zijn werk weer meer dan behoorlijk waardoor de muziek minimum een twintigtal keer is uitgevallen en naar aloude gewoonte werden de allerlaatste drankbonnetjes ingeruild voor pakjes chips en Duvels. De combinatie van bier, Duvel, chips, cola en een paar tassen melk wist mijn maag niet uit evenwicht te brengen. Opdracht volbracht dus...ik ben meer dan klaar voor carnaval. Bring it on!

Beluisterd: Plump DJs - Eargasm, Burzum - Filosofem, Camden - Miscellaneous, Metallica - Garage days re-revisited, Slow riot for New Zero Kanada, Nine Inch Nails - The fragile, The Clash - London calling, T-Rex - Electric warrior, Red Hot Chili Peppers - Californication, Oscar Peterson Trio - At the Stratford Shakespearean Festival, Shirley Bassey - The greatest hits: This is my life