maandag, januari 12, 2004

Writer's block

Ik vrees dat ik met een kleine writer's block kamp atm (atm = at the moment, noot voor de internetleken). De laatste dagen is er maar weinig gebeurd. Het grijze weer werkt ook niet al te bevorderlijk in op de gemoedstoestand en een mens zou al pissig worden omdat Noord-Frankrijk zijn voorspelde storm afpakt. En hoe zit het met het leven op Mars ondertussen, Frank?

Nuja, er zijn wel dingen gebeurd de afgelopen dagen...sommige waren zelfs meer dan grappig maar ik kan ze hier spijtig genoeg niet posten. Iemand vroeg me laatst nog of dat niet raar is om je volledige leven online te gooien waarop ik antwoordde dat dat iets is wat ik eigenlijk niet doe. Hier wordt maar een deel weergegeven en dan nog enkel het deel waarover ik het wil hebben. Sommige dingen worden beter niet online gegooid, enerzijds vanwege een soort van bescherming van de privacy, anderzijds dan weer omdat sommige dingen niet grappig genoeg zijn om ze te vertellen aan niet-ingewijden...een beetje zoals die moppen die altijd beter in je hoofd klinken dan datgene wat eruit komt.

Om dan toch maar kort een paar dingen mee te geven:
- Een goeie tip inzake de film Dreamcatcher: lees eerst het boek van Stephen King. Sommige dingen zijn slecht of helemaal niet uitgewerkt in de film waardoor je je ongetwijfeld als niet-ingewijde zult ergeren aan onlogische of belachelijke plotwendingen.
- Een goeie tip voor de film The Cell: kijk er niet naar. De begintune is nog wel lekker maar daarna gaat het enkel bergaf. Wil je per se leuke decors zien, kan je beter naar een Marilyn Manson clip kijken.
- Derde en laatste goeie tip: overmorgen (zijnde woensdag) geven ze om 21u Dancer in the dark op Canvas en dat zou wel eens een meer dan goeie film kunnen zijn.

ps. Het comment systeem zou tijdelijk plat zijn atm. Gelieve mijzelve en de verantwoordelijke instanties daarvoor te verontschuldigen

Beluisterd: At the Gates - With fear I kiss the burning darkness, Ancient Rites - The diabolic serenades, VA - Caf? Del Mar, Vol. 8, Mates of State - Our constant concern, Orbital - Live @ London (Docklands Arena), Sebadoh - Harmacy, Creedence Clearwater Revival - Bayou country, Ella Fitzgerald - Sony Jazz collection, Jefferson Airplane - Surrealistic pillow, James Brown - Live at the Apollo, The Mars Volta - De-loused in the comatorium, The Doors - The Doors