vrijdag, januari 02, 2004

Wishlist

Dag 2 van 2004 en we geraken stilaan uitgeslapen. Nu nog een beetje mijn bioritme op orde krijgen en we kunnen het jaar deftig tegemoet gaan. Op 1 januari niet al te veel zatte taferelen meegemaakt alhoewel een mens zich echt niet nuchter kan voelen wanneer hij om 9u 's morgens tussen enkele fris opgestane bejaarden staat aan te schuiven bij de bakker...volgend jaar is het iemand anders zijn beurt. Echt veel eet ik dan toch niet op die dag.

Goed, een nieuw jaar en daarom nog maar eens nieuwe voornemens...ik kan me niet echt meer herinneren wat ik me voorgenomen heb in 2003 maar gebaseerd op algemene cijfers zal er niet veel van in huis gekomen zijn. Het jaar 2004 telt een dag meer wat wil zeggen dat er weer een dag meer is die we per ongeluk kunnen verneuken...maar laten we vooral optimistisch blijven :)

De gekgesmoelde Jacques Vermeire wist ooit te zeggen "het belangrijkste is dat we gezond zijn" en gelijk had ie.
Dus weg met de bierbuik, weg met de onregelmatige uurtjes nachtrust en weg met excessieve hoeveelheden alcohol (op een paar uitzonderingen na uiteraard).

Tevens hoop ik dit jaar verscheidene uren achter de pc te verruilen voor wat ontspannende lectuur. Bij de keuze zal ik me vooral laten leiden door dit lijstje, dat ik grotendeels heb samengesteld aan de hand van aanbevelingen van goed volk zoals wannes, axeL en Belgatom.

De uren achter de pc zou ik wat nuttiger proberen door te brengen in de toekomst alhoewel er nog genoeg tijd zal besteed worden aan irc perversiteiten. Dingen die gepland staan, zijn een nieuwe site met ge´┐Żntegreerd blogsysteem, de eerste stapjes op linuxgebied en wat meer bereiken in Photoshop dan enkel lassotool selecties te maken en te copy/pasten.

Als laatste zou ik vooral mezelf willen blijven in de hoop dat de vrouwelijke wereldbevolking eindelijk eens gaat beseffen welk prachtmens ik ben :D

Oh, en in principe zou ik me minder willen ergeren aan vanalles en nog wat...maar dat lijkt me al op voorhand een verloren zaak te zijn. Het zou er hier trouwens toch enkel (nog) saaier op worden.