maandag, december 15, 2003

Ladies and gentlemen, we got 'em!

Inderdaad, de foto's van ons weekendje Baarle van vorige week staan online.
Wout was zo vriendelijk ze allemaal te hosten en overal ook een regeltje commentaar bij te geven...bij gevolg ben ik dan ook niet verantwoordelijk voor mogelijke flauwe witzen. Hier staan ze.
Mensen die me niet kennen of zouden herkennen: ik ben degene met het ontspoorde kapsel, sexy hemd en welgeschapen reukorgaan.

En om nog een beetje duiding te geven bij het hele gebeuren:
- Zaterdagmorgen om 9u vertrokken bij Peet met 2 wagens met in wagen 1 Saar, Peet, Bart en Lore en in wagen 2 Jos, Wout en mezelve. Na het nemen van enkele alternatieve routes en een occasioneel partijtje spookrijden kwamen we tegen half 11 ongeveer aan in Baarle. In afwachting van ons middageten deden we eerst nog een bierproefje met als gevolg dat ik een medaille kreeg van "Biervorst".
- In de namiddag volgde een wandeling door Baarle-Hertog en Baarle-Nassau. Baarle-Hertog is een Belgisch dorp in Nederland en Baarle-Nassau zijn de Nederlandse enclaves binnen Baarle-Hertog...pretty fucked up situation: landsgrenzen die door het midden van de straat lopen of op een bepaalde plaats zelfs door de voordeur lopen (met langs beide kanten een bel, huisnummer en een andere familie). Vroeger was er zelfs een cafe waar de grens door het midden liep. Om middernacht sloot dan het Nederlandse deel en ze gingen dan gewoon aan de andere (Belgische) kant van het cafe zitten...hopelijk lagen de toog en het toilet langs de goeie kant :)
- Na de wandeling kwamen Tom en Chrystl aan en gingen we weer naar binnen toe. Na wat kaarten, dobbelen en iets speciaals met hamertjes kregen we dan ons avondeten. In de tussentijd kwamen we te weten dat Lore niet zwanger is (blijven oefenen Bart) en wisten Wout en ik al een kladversie klaar te stomen voor Bart zijnen vrijgezellenavond...be afraid, be very afraid!
- Nadien ging het richting hotel waar we de avond in alle rust doorbrachten met een bierspel en wat gekaart. Too bad dat de bar al zo vroeg gesloten was met zo'n dorstig weer.
- Zondagmorgen ontbeten en gezwommen (merendeel ging gaan wandelen) en op de baan naar huis nog even Turnhout aangedaan met zijn grote markt met gratis parking (al is het wel wat zoeken om erop te geraken met de wagen). Achteraf nog in de Irish pub binnengeweest met Wout en Jos. Je mag zeggen wat je wil maar ik heb nog geen enkele slechte Irish pub geweten: goed eten en drinken, soms wat interessants van sport op een groot scherm en de muziek is meestal ook verre van slecht.

Anyway, het was niet meteen het wildste weekend out maar we hebben ons toch goed geamuseerd...and that what's life is all about!

*mod* temporary stuff - ignore if possible*
link.avi
sNc