maandag, november 03, 2003

Taratatatata Tarantino

In de rubriek "Ochtendhumeur" een kleine boodschap voor de heren Veldhuis & Kemper:
"Je moet je smoel houden vuil goor uit de baarmoeder gesleurd kuttekind
Als jij die tyfusbek nog 1 keer opentrekt, knip ik je scrotum af"

(copyright De Heideroosjes)

Boodschap aan allen die aanwezig waren op mijn muziekkwis: vanavond 21u40 VT4 Jackie Brown! (de rest wordt ook sterk aangeraden er naar te kijken). Dit is de minst bloederige film van Tarantino tot op heden maar daarom niet minder geniaal natuurlijk.
Jackie Brown is een oudere stewardess die betrapt wordt op smokkelen. Ze kan kiezen tussen een langdurig verblijf in de gevangenis of een deal sluiten en haar opdrachtgevers verraden. Jackie bedenkt een derde optie waardoor ze misschien wel volledig vrijuit kan gaan en een nieuw leven kan beginnen. Maar daarvoor heeft ze de hulp van minstens een iemand anders nodig
Tarantino haalde voor deze film Pam Grier en Robert Forster vanonder het stof die alletwee sterk staan te spelen. Tel daarbij een Samuel L. Jackson met one mean motherfucking goatee, een Robert De Niro als zenuwachtige ex-boef, een Michael Keaton als gladde narcotics agent en Bridget Fonda als hete beach girl en je bent vertrokken voor een leuke filmavond. Er valt wel te hopen dat VT4 niet te veel reclameblokken inlast want de film duurt zo al een whopping 2,5 uur.

Ordell Robbie (Samuel L. Jackson):
"AK-47. When you absolutely, positively got to kill every motherfucker in the room, accept no substitutes."