zondag, oktober 26, 2003

U was weer geweldig dit weekend...

Vrijdag
Niet veel noemenswaardigs te vermelden over vrijdag buiten het feit dat ik me een bult schrok toen ik opstond en de sneeuwvlokken door de lucht zag dwarrelen. The weather is on the loose en geen kat die er bij stilstaat blijkbaar...
Oja, 's avonds voor de tweede maal gaan zwemmen: 16 lengtes in totaal (eentje meer dan vorige keer dus) en geen last van spierpijn of nekpijn...ik ga erop vooruit :)

Zaterdag
Zaterdag begon al zeer vroeg voor mij, namelijk al om kwart na vijf uit mijn bed om mijn moeder weg te voeren naar haar werk zodat ik nadien de wagen had om nog een paar nodige aankopen te doen voor de muziekkwis (bier, chips, bitterballen). Toch nog ff terug in mijn bed gekropen bij thuiskomst want het ging nog een lange dag worden. Tijdens de middag nog een paar muziekfragmenten aangepast en de fragmenten van de laatste 2 rondes ge-edit. Uiteindelijk was alles ongeveer klaar iets voor achten en ik stond net op het punt snel onder de douche te kruipen toen mijn gsm ging. Filip de Groeve wou ook wel meedoen en na een paar onderbrekingen (gsmbatterij gaat er sterk op achteruit) kon ik dan uiteindelijk onder de douche...iets waar ik twee minuten later al weer vanonder sprong toen Katrijn aanbelde. Tegen een uur of 9 konden we uiteindelijk beginnen met de kwis.

Ploeg 1 - SNAFU (waarvan ik me nog herinner dat de AFU voor All Fucked Up stond): Pieter, Bart, Filip en Chrystl
Ploeg 2 - Carnavalsploeg (elke ronde pakten ze een andere naam van een carnavalsgroep): Peet, Katrijn, Saar en Kristel
Ploeg 3 - De loesers: Jos, Kevin en Tom

Er waren 8 rondes met elk 12 geluidsfragmenten en tussendoor waren er nog 2 rondes met foto's, liedjesteksten en een invultekst. Halverwege de kwis werd er een langere pauze ingelast zodat er lustig gezeverd kon worden en er tijd was om de bitterballen klaar te maken. Er werd niet uitzonderlijk gescoord maar de herkenbaarheid van de songs lag wel hoog waardoor iedereen zich wel kon amuseren. Het werd dus een zeer geslaagde avond. Graag had ik iedereen nog eens bedankt voor zijn/haar aanwezigheid en in het bijzonder ook Saar en Katrijn voor de logistieke ondersteuning :)

Zondag
Na de muziekkwis snel een lange broek aangeschoten en richting Lede voor de beruchte Retrofuif. "Special guest" waren dit jaar de Rolling Stones en er liep dan ook menig oud rocker rond met een tshirt met tong-logo. De deejays kondenl geen zak mixen maar gelukkig was er de goeie muziek. Bij thuiskomt ergens in den vroege nog eerst wat opgeruimd om nadien in mijn bed te kruipen. Van mijn part mochten ze het uur ongeveer een hele dag verzet hebben want toen ik opstond voelde ik me nog zo even moe als tevoren. Vanavond best eens vroeg inkruipen...er wacht een nieuwe (eind)werkweek.