woensdag, oktober 29, 2003

Zagen :)

Een mens zou af en toe eens wat minder lui mogen zijn...dus bij deze een nieuwe post :)

1. Was men er niet over begonnen in de duistere catacomben van RLM ik had het prolly niet geweten maar vanavond gaan dus de trials door voor Team Belgium voor de aankomende Clanbase Day of Defeat Nations Cup. Een post hieromtrent op Vlaanderens grootste kindertuin, genaamd Telenet DoD forum, kon dan ook niet anders dan voor de nodige ophef zorgen. Sorry kinders maar maak u geen illusies...aan de lijst van personen die meedoen aan de trial te zien, zullen het volgens mij eerder Walen dan Vlamingen zijn die zullen opgenomen worden in de selectie. Het feit dat mijn buddy Obs nog eens de wind van voor krijgt, bewijst nog maar eens hoe dankbaar sommige mensen zijn voor alle inspanningen die zoal gedaan worden. Glad I moved on!

2. CyCe is de laatste tijd in zijne nostalgische en dringt erop aan dat ik eens een paar dingen neerpoot over de goeie ouwe RLM periode. Omdat zo iedereen wel kan afkomen om vereeuwigd te worden op mijn magnifieke site (*kuch*) heb ik besloten om het wat uit te breiden. Vanaf morgen begin ik aan het eerste deel van een reeks posts waarin ik een overzicht zal geven van mijn multiplayer carriere. De reeks zal uit verschillende periodes bestaan (pre-DS, DS, sH, RLM,...). Ik kan niet precies beloven tegen wanneer ik ze af heb maar er zal alleszins regelmatig een deeltje bijkomen dus hier af en toe eens passeren kan geen kwaad ;)

3. Wegens een dalende vleesvariatie in onze dagelijkse maaltijd is het plan gerijpt bij mij en mijn broer voor een waar Kook Actie Plan. Er zal een vooronderzoek gedaan worden naar de mogelijkheid van afwisselende keukenploegen en na positieve beoordeling zal er overgegaan worden tot implementatie van het plan. In de tussentijd is iedereen welkom om in de comments te antwoorden op vragen zoals "Wat eten we vandaag?", "Wat maakt ge in godsnaam bij rijst klaar, buiten kip en vis?", "Bestaan er deftige vegetarische substituten voor friet met biefstuk?" en meer van dat...en dit rekening houdend met het feit dat mijn vader op zijne cholesterol moet letten, beide ouders niet goed tegen pikant eten kunnen, mijn broer geen voorstander is van kip, champignons, zeevruchten, soja en het merendeel van de wintergroenten en ik zelf geen enkele hap rode kool meer door mijn keel schuif. Dank bij voorbaat :)

*mod*
Kleine wijziging doorgevoerd n.a.v.
[20:30] <@CyCe163> tis CyCe