donderdag, oktober 23, 2003

Party time

Gisterenavond eventjes naar Gent afgereisd alwaar Joery een klein vaatje gaf ter ere van zijn slagen van zijn masteropleiding in-weet-ik-veel-wat (iets met recht). Bij aankomst in De Pallieter bleek er echter nog geen kat te zijn en al het aanwezige volk zat rond een paar schermen gekluisterd waarop de match Brugge - Milaan te volgen was. Ain't that great! Dan maar besloten eens mijne kop binnen te steken in den Amber bij ons Katrijn maar bij het opentrekken van de deur van betreffende etablissement bleek er slechts 2 man aanwezig te zijn...waaronder dus zoals u al kan vermoeden geen Katrijn. Ondertussen was het al kwart na negen geworden dus leek het me wel stilaan tijd dat er wat volk aanwezig zijn in de Pallieter (dit onder andere omdat het vat normaal gezien om 21u was gepland) en keerde ik dus terug Overpoortswaarts. En inderdaad, ik kwam tesamen met An en Sjannie aan en Joery was ook nog maar net binnen...hij was blijkbaar bijna vergeten dat hij zwaar ging trakteren. Vielen nadien nog binnen in niet-chronologische volgorde: Peet en Saar, Wout en Julie, Jos, Mertens en Greet. Wederom bedankt aan Jos om mij veilig huiswaarts te transporteren.

Feestnieuws van totaal ander niveau: mensen die de stats van mijn blog recent gecheckt hebben, zullen misschien gemerkt hebben dat het totale aantal bezoekers sinds 21 augustus (enkele dagen nadat ik deze blog begonnen ben) bijna is opgelopen tot 1000. Op dit ogenblik kan ik met zekere trots melden dat de duizendste bezoeker reeds een feit is en dit op een periode van 2 maanden. Het gaat om iemand van de Katholieke Universiteit te Leuven, ik vermoed dat het onze agrarische vriend Drokzah is (although I could be wrong). Hoedanook, ik zou alle mensen willen bedanken die op al dan niet regelmatige basis hier eens langs surfen. Feel free to drop in again anytime :)