zaterdag, november 15, 2003

The good news post

Eerst en vooral melden dat ik sinds heden weer beschik over een werkende Q account. Twee weken geleden had ik een nieuwe aangevraagd maar de mail met password liet maar op zich wachten. Nu kreeg ik vandaag van iemand te horen dat hun account service een tijdje had platgelegen en inderdaad, account opnieuw aangevraagd en op enkele minuten tijd had ik al mijn activeringsmail in de bus. Mijn user name is voortaan Scorchio naar de gelijknamige weersvoorspellingen in The Fast Show (zie ook The Scorchio game - Shockwave required). Gelieve de channel masters mij zo snel mogelijk opnieuw in de botlijsten in te schrijven zodat ik weer met great vengeance and furious anger kan neerslaan op de zwakkeren van geest.
Crappy, I know you're reading this page now and then so put me back in L asap you lazy ass Slovenian! :)
*mod* You were kicked by Crpy (im not lazy i was @lunch, rejoin you belgian pervert :p)


Gisterenavond was er in Burst een muziekkwis waar ik naartoe ging ter vervanging van mijn waarde collega Peet. Het was ff zoeken naar onze groepsnaam in de lijst van inschrijvingen...klaarblijkelijk waren we ingeschreven onder John Doe (een standaardnaam in het Engels waarmee ongeidentificeerde personen worden aangeduid, nvdr) en "we" waren Ritsaert Willockx, Dirk De Groove (collega van Rits), David Mertens en ondergetekende. Er waren in totaal 14 ploegen wat niet slecht is voor een kwis die voor de eerste keer doorgaat... De kwis zelf bestond uit 12 rondes waarvan 3 "theoretische" rondes (eentje met albumhoezen, eentje met cryptokronkels en eentje rond de special guest Bruce Springsteen). Het niveau van de kwis was evenredig met het aantal one hit wonders die aan bod kwamen...het was dus niet al te gemakkelijk. Halverwege de kwis stonden we tweedes op 5 punten van de eerste. De volgende ronde hadden we ze al voorbijgestoken en op het einde van de kwis wisten we met 21 punten voorsprong te eindigen op de tweede. Resultaat: een deftige biermand voor onze ploeg plus nog eens een prijs naar keuze uit het assortiment dat voor handen was (in mijn geval de cdbon voor 15 Euro). Zo wil ik nog wel meer kwissen winnen :)