vrijdag, november 14, 2003

Aarschot

Voor de mensen die niet gekend zijn met de vroegere leden van RLM, ik kan u verzekeren dat pompoen, Witchcraft en Bierie bovenstebeste kerels zijn. Spijtig genoeg wonen ze in een verrotte stad die bruist van de marginaliteit. Mensen die hieraan zouden twijfelen, ziehier de nodige bewijzen:

Bewijsstuk A: KIA
KIA oftewel Krapuul In Axe is een "rapgroep" uit het Aarschotse die in volle eastside-westside hetze tussen ABN en 't Hof van Commerce uitpakte met de single "Zaterdag" ("want zaterdag is krapullekesdag") en daardoor de credibility van de frithop zware schade toebracht gedurende verscheidene jaren. Ergerlijk genoeg hebben ze nadien nog verschillende malen gepoogd deze prestatie te evenaren door nog schandelijker materiaal op de markt te gooien.

Bewijsstuk B: Freaks
Aarschot wemelt van de freaks en dorpsgekken. Bij een eenmalig bezoek ter plekke kwam ik een oude man tegen met groene laarzen aan en een mondmasker op. De blik in zijn ogen verried pure waanzin. Het spreekt voor zich dat ik sindsdien geen stap meer in die vervloekte regio heb neergezet.

Bewijsstuk C: Scala
Een zestigtal puberende menstruerende monsters die onder leiding van 2 getrainde nichten bejubeld worden voor het collectief verneuken van prachtige songs zoals "Smells like teen spirit" en "Creep"...zelfs Alanis Morrissette zou er nog iets aanhoorbaarder van kunnen maken moest ze de songs zingen met begeleiding van 2 sitars, 1 accordeon, 1 dwarsfluit en 7 tamme muizen.

Bewijsstuk D: Verval van waarden
Enkele maanden geleden kwam Aarschot in het nieuws door een grote daad van criminaliteit. De parkeerwachter was overvallen en beroofd van de sleutels die toegang gaven tot alle geplaatste parkeermeters in het gebied. Bijgevolg werd de mensen aangeraden geen geld meer in de parkeermeters te steken. Een diepgaand onderzoek van de politie wist na enige tijd uit te wijzen dat het de parkeerwachter zelf was die met de centen ging gaan lopen. Ongehoord, zeg ik u!

Bewijsstuk E: Diefstal
Aansluitend bij vorig bewijsstuk zij het van meer recente aard: de diefstal van een ambulance. Jawel beste vrienden, het symbool van witte redding werd zomaar ontvreemd en met welke reden? Omdat ie snel is? Omdat zo'n wagen niet opvalt in het verkeer? Omdat zo een ding veel geld waard is? Niets van dit alles. Deze diefstal is een ondermijning van ons gehele gezondheidsstelsel en een regelrechte aanslag op alles wat maar met solidariteit en naastenliefde heeft te maken...de toorn van Kardinaal Danneels en Luc Beaucourt zal verschrikkelijk zijn!

Bewijsstuk F: Niemand is veilig
Dat niemand veilig is, bewijst volgend filmpje waarin pompoen, Witchcraft, Bierie en een vierde persoon slachtoffer worden van een vlaag van tijdelijke marginaliteit *click*

Beste vrienden, om het met de wijze woorden van King Arthur te zeggen:
"Let's not go to Aarschot, 'tis a silly place"

*mod* more reveiling facts:
de zoal
(Xantia) tiens, kzie nergens iets staan van 'de zoal'
(ChildeRoland) de zoal?
(Xantia) de stadsfeestzaal, het marginaalste punt van aarschot zowa
(Xantia) thangt daar altijd vol johnny's en marina's (ma op dees uur nog nie, pas savonds)
(pompoen) en asian sluts

de rederijkerskamer
(pompoen) aarschot heeft een rederijkerskamer
(pompoen) zo zijn er nog maar 3 in heel Belgiƫ