zaterdag, november 08, 2003

Meet, eat, swim, drink, repeat

Meet & eat
Als laatstejaarsstudent krijg ik weer de gebruikelijke folderkes, fancy brieven en dergelijke meer van bedrijven toegestuurd. Vorig jaar ben ik daar nooit echt op ingegaan omdat ik er nog niet mee bezig was wat ik ooit zou willen doen. Nu een jaar later weet ik het nog altijd niet volledig maar ik begin toch al eens rond te kijken naar wat de arbeidsmarkt mij zoal te bieden heeft (of ik hen). Daarom had ik besloten om in te gaan op een uitnodiging van Accenture voor een "meet & eat" event waarbij er niet alleen gegeten wordt maar ook nog een paar dingen besproken worden waar het bedrijf zoal mee bezig is. Dat niet iedereen die eens graag gratis gaat eten mee mag is nogal evident...er diende dus ook een motivatie gegeven te worden (en titel van eindwerk) en op basis daarvan werd er 10 man(m/v) uitgekozen waaronder mezelve. Aangezien mijn garderobe danig tekort schiet in het segment "zakelijke kledij" werd besloten om tesamen met de mama eens achter een kostuum te gaan zien. Beware ladies want in kostuum ben ik sexy ende stylish al zeg ik het zelf :)

Swim
Gisterenavond nog wat baantjes gaan trekken in het zwembad. Het was twee weken geleden (sluiting met allerheiligen/allerzielen weekend) dus ik had meer dan tijd genoeg gehad om te recupereren...daarom ook dat ik besloot voor de volle kilometer te gaan. Spijtig genoeg had ik wat last van mijn rechterschouder wegens slecht gelegen te hebben in mijne slaap een paar dagen geleden en was ik nog zo slim om op een bepaald moment een stevig sprintje te trekken (lees: veel meer water int rond petsen)...bijgevolg ben ik dus op 18 lengtes blijven steken. Maar volgende keer zal ik er zeker 20 zwemmen voorwaar!

Drink
In de Cosa was het gisteren een halve ziekenboeg met als gevolg dat de aanwezige populatie nogal snel uitgedund was...niet dat dit de pret drukte want het werd een gezellige avond onder de vrijgezellen(m/v) die redelijk lang doorliep en waarop veel gedronken, gezeverd en gelachen werd. Ah, het leven van een vrijgezel kan soms zo plezant zijn :)

Drink
Voor de mensen die twijfelen om vanavond weg te gaan, de volgende personen trakteren om enen of genen reden:
Cookie in de Cirque
Katrien De Troyer in de Cosa
Nog even vermelden dat hoogstwaarschijnlijk Emmy zal aanwezig zijn in de Cosa dus omwille van veiligheidsredenen raden wij aan alles wat los hangt stevig te bevestigen of alleszins ver uit de buurt van Emmy te houden. Dank bij voorbaat.