woensdag, november 12, 2003

Dit is de allereerste keer...

Beste vrienden, ik denk dat we van een unicum kunnen spreken. The coolest cat of the cool coolness gang from the coolest part of the Central Cool District being moi zit zijn blog te typen in volledig kostuum. Helaas is hier geen beeldmateriaal van dus de dames (en inK) zullen nog even geduld moeten uitoefenen tot er zich een iets publiekere gelegenheid voordoet waar ik mijn sexy manlijf kan etaleren :)
Zoals eerder vernoemd ga ik zodadelijk dineren en discussiƫren met enkele personen van Accenture. Vermits het vooral zal gaan om XML heb ik me zonet nog ff verdiept in dit hot topic, kwestie van niet volledig onvoorbereid toe te komen. Wederom blijkt nog eens dat Microsoft achterop hinkt met de implementatie van deze open standaard en zelf een hybride versie van XML aanhoudt...leve het monopolie!

Op iets recreatiever gebied kan ik melden dat ik eindelijk ben overgegaan tot de aankoop van mijn eerste echte officiele pc-game (al de rest dat ik speelde in het verleden waren games van mijn broer, waarvoor dank) zijnde het alom geprezen Call of Duty, kortweg COD voor de die hard gamers. De singleplayer schijnt nogal kort te zijn maar als het ook maar voor de helft op de demo lijkt dat ik heb gespeeld kan het me weinig deren. Bovendien zal ik proberen wat zuinig om te springen met mijn game-tijd zodat ik het niet op 1 dag uitspeel. Ik ben ook benieuwd naar de multiplayer die momenteel nogal gedomineerd wordt door de snipers maar indien ze in verdere patches limits en dergelijke meer zouden invoeren, zou er mijns inziens zeker potentieel moeten inzitten om er een blijver van te maken.