woensdag, juli 23, 2003

The good, the bad & the ugly

The good

Heb ff wat geklooid met mijn instellingen en het archief blijkt nu eindelijk te werken. Blijkbaar was er een probleem dat ondanks mijn aanpassingen hij gewoon op mijn rootfolder achter de archiefpagina's bleef zoeken en niet in mijn archief-subfolder. Gemakkelijkheidshalve heb ik dus maar mijn archief-subfolder verwijderd en alles gewoon op mijn rootfolder gezwierd. Eind goed al goed!

The bad

Gezien het belang van het welslagen van mijn eindwerk heb ik met pijn in het hart besloten vrijdag niet naar de Gentse Feesten te gaan. In het verleden is immers al een paar keer gebleken dat een nachtje doordoen op een stevige portie alcohol niet zo bevorderlijk is voor mijn werklust. Volgende meeting hoop ik wel weer bij te zijn...al was het maar omdat Sloefke mij nog een pint moet :)

The ugly

Akkoord, zijn neefje Goldie is nog iets lelijker maar voor de vlotte gang van zaken laten we deze even buiten beschouwing. Ons aller Tricky heeft namelijk sinds kort een nieuw album uit, genaamd "Vulnerable". Een uitstekende plaat met daarop 2 ongewone covers: "The lovecats" van The Cure en "Dear God" van XTC...beide geserveerd op een iets donkerder en laidback wijze als de originele versies. Iedereen tweemaal per week aanraden een album te kopen is een beetje teveel van het goeie dus bij deze ga ik dat ook niet doen...maar probeer het album zeker eens out te checken