maandag, juli 21, 2003

U was weer geweldig dit weekend...

Het was zo lang geleden dat ik er niet bij stil had gestaan dat een happy hour meer een last dan een zegen is. Zo bleek alweer zaterdagmorgen toen ik om 11 uur met barstende hoofdpijn werd wakker gebeld...dit terwijl ik eigenlijk om 10 uur al zou vertrekken naar Smoking Cube ofwel kortweg Scube. Al katerend dan maar al mijn spullen bijeengeraapt en vertrokken.
Een lanparty is niet echt de ideale plaats om te ontnuchteren maar na een paar zware uren is het me toch gelukt. Meegedaan aan de cs 2on2 compo tesamen met Katrijn, niks gewonnen maar ons toch goed geamuseerd. In de tetrinet compo ging het iets beter. Eerste match tegen Katrien/princesje verloren met 5-3 na 2-0 te hebben voorgestaan (naderhand bleken de regels veranderd te zijn, best of 5 ipv best of 9). Tweede matchke was tegen Punkplantje en ging redelijk goed op hoewel ik het ook tegen deze jonkvrouwelijke schoonheid moest afleggen in de score. Derde wedstrijd was iemand die mijn wedstrijd tegen punkplantje had gevolgd en daaruit besloten had dat ik geen goeie partij was voor hem/haar. Gevolg: gewonnen met forfaitscore. Laatste wedstrijdje was tegen Joce...het ging vlotter dan verwacht en gewonnen met 3-1. Niet dat het me veel verder bracht in de compo maar wederom goed geamuseerd. En als we het over amusement hebben: Orbz geïntroduceerd op Scube en veel plezier mee gehad. Voor de 3e keer op rij was Scube pure fun...until the next time dudes!

Vandaag lekker uitgeslapen, kwestie van wat slaaptekort weg te werken, en zometeen nog ff mijn buit van afgelopen weekend bekijken. Voor de rest nog even mededelen dat ik deze avond de parkconcerten oversla...eindwerk deadline is coming near!