vrijdag, juli 16, 2004

CR @ Festival De Mart, Herentals (2)

The human mind works in mysterious ways. Bijgevolg lukt het me niet meer om in detail afgelopen zondag te beschrijven, moest er enigszins iemand zijn die er nog op zit te wachten. Laten we het dan maar via de gemakkelijkste manier doen...

Maple's Lawn: 6.5
The Dallas Explosion: 6.5
Satellite City: 7
Mint: 7
Daan: 9
Gabriel Rios: 8
Flip Kowlier: 7.5
Vive La Fete: 7

Voor de rest was het een hele belevenis eens in de front- en backstage te mogen vertoeven. Het dient wel gezegd dat het duurde tot het optreden van Daan vooraleer ik genoeg zelfvertrouwen bij elkaar had geschraapt om mij te mengen met het iets professioneler journaille...nooit geweten hoe imponerend zo'n professionele camera van dichtbij kan zijn. In het begin bleef ik ook steeds ongeveer op dezelfde plaats staan om niet teveel de anderen voor de voeten te lopen. Naarmate de avond vorderde, kwam daar gelukkig wat verandering in en op het einde heb ik het podium wel vanuit zowat alle verschillende hoeken gezien.

In de backstage area heb ik me maar tweemaal gewaagd. Beide keren was mijn timing nogal slecht gekozen waardoor ik nogal wat volk voor de voeten ging lopen en uit voorzorg begaf ik me maar terug naar de frontstage vooraleer ik een of ander kritiek apparaat zou ontregelen/uitschakelen/beschadigen.

Het zal wel nog een tijdje duren vooraleer ik een volwaardig member of press ben maar in de tussentijd ben ik meer dan gelukkig met de aanbiedingen die ik krijg want wie het kleine niet begeert, is het grote niet weerd.

Beluisterd:
The Strokes - Is this it?
Karate - Bed is in the ocean
Aereogramme - Sleep and release
Smashing Pumpkins - Live @ Reading (20-08-95) (mp3)
Korn - A.D.I.D.A.S. (L)
Aphex Twin - Come to daddy
Apocalyptica - Path
The Easybeats - Friday on my mind (L)