woensdag, juli 14, 2004

CR @ Festival De Mart, Herentals (1)

If you think this is me showing off you're damn right!

Ik ben me er bewust van dat er sommige wazige foto's van Vive La Fete bijstaan maar ik denk dat de Els Pynoo-fans onder jullie daar weinig problemen mee zullen hebben.

Voorts ligt de mindere kwaliteit van sommige foto's niet aan het toestel maar enkel aan de totaal onervaren beginneling achter de knoppen, zijnde ikzelve. Ik heb me namelijk nog maar 1 keer door de Duitse handleiding heengewerkt en het was de eerste keer dat ik bewegende objecten voor mijn fotografische oog kreeg geschoven.

*edit* Bericht aan alle smalbanders en fossiele surfers: de foto's zijn ter uwer gemak vervangen door thumbnails.

Beluisterd:
Fastbacks - Zucker
Blonde Redhead - Melody of certain damaged lemons
Oasis - Fuckin' in the bushes (L)
Bright Eyes - Lover I don't have to love (L)(mp3)