donderdag, juli 01, 2004

You wake me up before you go-go

Ziezo, de eerste 6 maand van 2004 zitten er al op. Gisteren heb ik dat met een paar vrienden op gepaste wijze gevierd in het stadspark van Aalst met een als picknick ingekleed feestje: pannenkoeken, sandwiches, koekjes, brownies, broodpudding, bier, wijn, whisky, sangria, enzovoort. De dag is spijtig genoeg voorbij gevlogen...het had gerust nog wat langer mogen duren.

Vandaag startte de dag echter minder vredig. Ondergetekende heeft anderhalve week geleden een digicam besteld (Canon Powershot A75) bij het Duitse top-foto en vandaag zou ik deze in mijn bezit hebben maar dat was buiten Mr. Taxipost gerekend. Vijfenveertig ongeduldige seconden zijn niet genoeg om iemand wakker te bellen, te verwachten dat ie uit zijn bed springt en met meer dan een boxershort aan 2 verdiepingen naar beneden rent om met een goedgeluimd "Goeiemorgen" de deur te openen...I'm not that athletic! Bijgevolg mag ik morgen dus 20km ver rijden om mijn pakje te gaan ophalen. Hooray for Taxipost!

Beluisterd:
Röyksopp - Melody A.M.
Pink Floyd - Meddle
Yello - Oh yeah
Michael Sembello - Maniac (lyrics)