maandag, juni 28, 2004

They think it's all over...it is now!

Gedaan met de licht positieve berichtgeving over het EK. De kwartfinales zijn gespeeld en het tornooi zit erop voor mij. De ploegen die ik in de halve finale meende te zien, waren namelijk de volgende: Frankrijk, Denemarken, Engeland en Italiƫ. Uiteindelijk zou Italiƫ dan Frankrijk in de finale verslaan met 0-1. Bijgevolg zit het er niet meer in dat ik nog punten win en ik mag me gelukkig prijzen als ik niet meer dieper wegzak dan mijn huidige 32e plaats.

De eerstvolgende keer dat ik nog eens voor voetbal voor de televisie ga zitten, zal vermoedelijk het eerstkomende WK zijn. In het geval dat ik me opnieuw tot een pronostiek zou laten overhalen, weet ik onmiddellijk al enkele ploegen die het zeker niet zullen halen in mijn lijstje van favorieten.

Maar genoeg over voetbal geleuterd...het festivalseizoen komt met rasse schreden dichterbij. Afgelopen nacht heb ik nog de verslaggeving van Glastonbury kunnen meepikken op BBC2. Spijtig genoeg moesten er redelijk wat groepen doorgedraaid worden waardoor er per artiest meestal maar 1 liedje getoond werd. Passeerden zoal de revue: Morrissey, Elbow, Muse, Oasis, Ozomatli, Black Eyed Peas, Paul McCartney, Snow Patrol, Elbow, Orbital (laatste optreden ooit), Scissor Sisters, The Zutons, Franz Ferdinand, Amy Winehouse (vergelijkbaar met Joss Stone), Toots & his Maytals en ik vergeet er ongetwijfeld nog wel een paar.

Ondertussen ben ik zelf aan het aftellen naar komende Werchter-zondag. Mensen die graag blogger in kwestie in levende lijve zouden willen ontmoeten, moeten maar in de comments laten weten waar en wanneer ze eventueel willen afspreken...liefst na Girls in Hawaii (12u45) en voor Tortoise (15u50) en in de nabijheid van een toog maar dat spreekt voor zich.

Beluisterd:
Elbow - Asleep in the back
Snow Patrol - When it's all over we still have to clear up
Brad - The day brings (lyrics)
Raffaela Carra - A far l'amore comincia tu (lyrics)(mp3)