maandag, mei 10, 2004

A small look ahead...

Wie een nieuwe site verwachtte na mijn 2 weken afwezigheid, zal wel enigszins teleurgesteld zijn maar vreest niet...Boer Herman zal zijn koeien nog niet van zijn Werchterse wei gehaald hebben wanneer mijn nieuwe project al danig op de internetsporen zal gekatapulteerd zijn.

In de tussentijd wil ik nog even reageren op enkele van de voorstellen die gelanceerd zijn:

  • Babe-o-rama: ik ben er nooit actief op naar zoek geweest en ik zal het ook nooit zijn. Ik kan meer genieten van 1 meisje dat passeert terwijl ik een terrasje doe dan dat ik me door 10000 foto's van badpakkenspecials heenklik. Het internet puilt sowieso al uit van die sites dus ik voel me niet geroepen de zoveelste te zijn die enkele foto's van een site plukt om ze nadien op zijn eigen webstek te zetten.

  • Forum: een inactief forum is een dood forum en dode fora zijn overbodig. Het systeem van comments zou moeten volstaan om de nodige interactie en levendigheid van de sitete waarborgen.


Een laatste puntje waar niet noodzakelijk iedereen veel om geeft..."trop is teveel" en daarom heb ik besloten om mijn muzikale veelvraterij een beetje in te perken. Voortaan zal de "Beluisterd" rubriek bevolkt worden door slechts 1 album en 1 song (al dan niet classic).

Beluisterd:
The Strokes - Room on fire
Gang of Four - I found that essence rare